Tarih: 27.10.2017 18:03

Günün Özeti

Facebook Twitter Linked-in

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

"Melike Hatun Camii Ankara'nın sembollerinden olacak"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Osmanlı, Selçuklu ve modern mimarinin özelliklerini bünyesinde başarıyla barındıran Melike Hatun Camii'nin Ankara'nın sembollerinden biri olacağına inandığını belirtti.

...

Eski Sahil Güvenlik Komutanı'na müebbet hapis

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Sahil Güvenlik Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 28 sanık hakkında açılan davada karar açıklandı. Mahkeme heyeti, 2 sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, 23 sanığa müebbet hapis cezası, 3 sanığa da beraat kararı verdi.

...

TSK: 72 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), son bir hafta içinde gerçekleştirilen faaliyetlerde 72 teröristin etkisiz hale getirildiğini, operasyonlarda 7 askerin şehit olduğunu, 11 askerin yaralandığını açıkladı.

...

Düdüklü tencere böyle patladı

Erzurum'da bir restoranda havası tamamen boşalmadan kapağı açılan düdüklü tencere bomba gibi patladı. Patlama anı güvenlik kamerasına yansırken, restoran işletmecisi kadın yanıklar içinde kalarak ölümden döndü.

...

Trafik magandalığı bitmek bilmiyor

İstanbul'da Bağdat Caddesi'nde geçtiğimiz günlerde bir aracın kaldırıma çıkarak 4 kişinin yaralanmasına yol açtığı kaza sıcaklığını korurken trafik magandalarının Bağdat Caddesinde drift atmaya devam ediyor.

...

Fırsatçı hırsız bağış kutusunu bile çaldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde manav çalışanının kısa süreliğine dışarı çıkmasından yararlanan iki hırsız, yaklaşık bin TL ile cep telefonu ve içinde bir miktar para bulunan bağış kutusunu çalıp kaçtı. Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

...

Annesinin arabasını kaçırdı, böyle yakalandı

Annesinin arabasını kaçırdı, böyle yakalandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —