Tarih: 14.03.2022 21:45

Güncel Doğru Kamu Haberleri

Facebook Twitter Linked-in

 

Haberler bir toplumun en önemli iletişim kanallarından biridir. Türk toplumu olarak onlarca yıldır haberleri ciddi olarak takip eder ülke ve kamu gündemini takip ederiz. 1900’lü yıllarda Gazete ve dergilerle çok da fazla kişiye ulaşılamayan haberler 1950’li yıllarda daha güncel olarak radyo ilerleyen zamanda ise Görüntü zenginliği ile Televizyon Özellikle Teknolojinin gelişmesi ile de İnternet alt yapısı ile anlık olarak milyonlarca kişiye ulaşır duruma geldi. Öyle ki ortaya çıkan bir haber daha 15 dakika bile olmadan toplumun büyük bir kısmı tarafından bilinebilir bir hale gelebiliyor.

Haberler içinde en önemlisi ve takip edileni ise Kamu (devlet) tarafından duyurulan kanun, personel alımı veya istatistikler olarak bilinmektedir. Kamu haberleri o kadar ciddi bir kitle tarafından takip edilir ki neredeyse okuma yazma bilen herkes tarafından takip ediliyor diyebiliriz.

Fakat günümüzde haber siteleri haberleri okutabilmek için attığı başlıklar, içeriği dönüp dolaşıp bir türlü bağlamaması kamu haberi değil de sanki gereksiz cümlelerin toplandığı sayfalar topluluğu haline geldiğini bilmeyen yoktur. İşte bu noktada size bir önerimiz olacak. https://kamu.org/ adresindeki haberler kullanıcıyı yormadan sadece gerçek ve öz bilgilerin bulunduğu bir haber sitesidir!

Kamu haberleri için Doğru adres Kamu.org

Sizlerde Emekli maaşıma ne kadar zam geldi diye merak ettiniz ve yüzlerce gereksiz cümleyi okuduktan sonra hiçbir şey anlamadan farklı bir sayfaya gittiniz mi? Ya da oğlunuzun atanabileceği iş ilanlarını takip ederken oradan oraya dolaşıp dakikalarınızı boşa harcadınız mı? Dünyadaki en değerli varlığınız yani zamanınızı sömüren haber sitelerinden sıkıldıysanız Türkiye’nin en gerçekçi kamu haber sitesi olan kamu.org sitesine davet ediyoruz.

Kamu haberlerini tek bir adresten ve tamamen doğru bilgilerle sunan adrese hepinizi bekliyoruz. Bu sitede daha fazla sermaye ( En değerli zamanınızı) kayıp etmeden gerçek bilgileri anında alabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —