Tarih: 08.08.2014 10:34

Gümüşhanelilerden destek istediler

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran AK Parti Dilovası SKM yönetimi aralıksız ziyaretlerini sürdürüyor.

 

10 Ağustos'ta ilk kez Cumhurbaşkanını seçecek vatandaşı heyecan sararken, partilerde çalışmalarını hızlandırmaya başladı. Dilovası AK Parti'de tüm enerjisini Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığına harcıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması için Dilovası'nda dur durak bilmeden çalışan AK Parti Dilovası SKM yönetiminin önceki günkü ziyareti Dilovası Gümüşhaneliler Derneği oldu. Ziyarete Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve partililerde katıldı. Ziyarette yapılacak olan seçimle ilgili destek isteyen AK Partililer Gümüşhanelilerden tam destek aldılar.

 

İstikrar sürsün

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dilovası Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Yüksel Ertunç, "Son 12 yılda ülkemize yapılan hizmetleri halkımız çok iyi bir şekilde görmektedir. Halkımız istikrarın devamı için nereye oy vereceğini biliyor. Bizim yönlendirme yapmamız olanaksız ama özellikle hemşerilerimizin Başbakan'a olan sevgisi bilinmektedir. Biz ülkemizin geleceği için istikrarın sürmesinden yanayız."dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —