Tarih: 30.04.2012 15:47

Gümüşhaneliler Kutlu Doğum'da bir araya geldi!

Facebook Twitter Linked-in

Düzenlenen Proğram’da salonu hınca hınç dolduran Gümüşhanelilere hitap eden GÜÇDEF Başkanı Mikail Ozan, Federasyon olarak farklı ve özel bir proğramı bu gün burada yapmanın heyecanını taşıyoruz, geçtiğimiz yıl dernek lokallerimizde yaptığımız bu proğram artık bu yıldan itibaren geleneksellik taşıyacaktır.Düzenlenen programa gösterilmiş olan bu ilgi, bizleri huzurlu ve mutlu etmiştir. Buraya kadar gelen tüm misafirlerimize ve değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Düzenlenen programa Darıca Kaymakamı Osman Ateş’in yanı sıra  AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Çayırova Kızılay Şube Başkanı Halil Keskinoğlu, Dilovası AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Fazıl Korkmaz, meclis üyeleri, muhtarlar ve kalabalık bir dinleyici topluluğu katıldı.

 

 

GÜÇDEF Başkan Yardımcısı, eğitimci Ertuğrul Taşlı’nın sunumu ve Ramazan Karakaya’nın Kur’an tilavetiyle başlayan gecede araştırmacı yazar Abdullah Yıldız’ın peygamber ahlakı ve namaz üzerine söyleyişi büyük ilgi gördü. Daha sonra minik çocukların ilahileri ve semzenlerin gösterileriyle coşkulu bir gece geçirdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —