Tarih: 05.03.2015 12:28

Gülşah, CHP Gebze ilçe ile buluştu

Facebook Twitter Linked-in

CHP’nin kadın milletvekili aday adaylarından, Derince CHP İlçe sekreteri iken aday olmak için görevinden istifa eden emekli bankacı Sabriye Gülşah, hem Gebze CHP İlçe Yönetim toplantısına katılarak adaylığı konusunda bilgiler verdi. Gülşah daha sonra bir dizi görüşmelerde bulundu. Toplantıya sırasıyla diğer aday adayları da katılarak bilgi verdi.

Derince CHP’de Yönetim Kurulu üyesi ve ilçe sekreteri olan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gönüllü çalışma gurubu projesinde de görev alan Gülşah, aynı zamanda ilimizde Kocaeli Bilecikliler Derneği başkanlığı da yapan bir aday adayı.

 

CHP Gebze İlçe Başkanı Yakup Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği toplantıya katılarak bilgiler veren Sabriye Gülşah, “Ziraat Bankasından 2001 yılında emekli oldum. TC Ziraat Bankasında çalışırken 1989 yılında Bankanın  Vakıf seçimlerine katıldım. Kocaeli genelinde arkadaşlarımın güven oylarını alarak 2 yıl ilimi Ankara'da temsil ettim.

 

Devlet memuru olduğum için üye olamadığım partime,Nisan 2001 yılında emekli olunca 200’de  hemen üye oldum.14 yıldır seçimden seçime değil her daim sahalarda halkla iç içe siyaset yaptım.2010-2014 yılları arasında CHP Derince İlçe Yönetiminin çeşitli kademelerinde görev aldım. 2011 seçimlerinde Genel Başkanımızın gönüllüler projesinde ilçemin Gönüllüler Koordinatörü,Kültür ve Sanattan Sorumlu Başkan yardımcısı,.2013 den tarihinden itibaren Derince İlçe Sekreterliği görevimi yürütmekte iken İlçe Başkanım ve yönetim kurulu üyelerinin onayını alarak Milletvekili  aday adaylığı için görevimden ayrıldım.”dedi.   

 

Kadın, emekli ve  gençler için      

            

Kocaeli’de ilk dernek il başkanı olarak Kocaeli-Bilecikliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinde 4 yıl başkanlık yaptığını, bir çok  STK'nın sosyal proje çalışmalarına destek verdiğini, Kocaeli Büyükşehir Musiki Derneği Üyesi olduğunu ifade eden Gülşah neden  milletvekili olmak istediğini ise şöyle ifade etti. “Ben bir kadınım kadınların sorunlarını biliyorum. Ben bir emekliyim emeklinin sorunlarını biliyorum.

 

Ziraat bankasından emekli olduğumdan, emeklilere maaşlarını öderken onları yakınen tanıma fırsatım oldu. Ben bir anneyim gençlerin  sorunlarını biliyorum. Kısacası ben halktan biriyim, duyarlı bir vatandaş olarak halkın yerelde ve genelde az çok sorunları biliyorum. Bir sanayi kenti olmamıza rağmen işsizlik oranının yüksek olması, ulaşım sorunu, ulaşım ücretlerinin pahalılığı, hava ve deniz kirliliğine çözüm aranmaması,il genelinde yurtların yetersizliği,deprem bölgesi olmamıza rağmen bir afet anında çadır bölgelerimizin bulunmaması, bulunan yeşil alanlarında rant yüzünden yapılaştırılmaya dönüştürülmesi, Marka olan Kocaeli sporumuzun durumu gibi   çok sayıda sorunun çözümü için mücadele edeceğimi düşünüyorum”diye konuştu.

 

 Bölge ve ülke sorunlarına duyarlılık

 

 Gülşah, Bölgemizde ve ülkemizde ve dünyada olan tüm gelişmeleri takip  eden ve kayıtsız kalmayan bir kişi olduğunu, bu nedenle bilgi ve deneyimlerinden yaralanarak yetki ve sorumluluklarının neler olduklarının bilerek, yaşadığımız kente faydalı olabilmek, demokrasiye ve insan haklarına katkıda bulunabilmek, yurt insanımı günlük yaşantısında mutlu edebilmek için ilimize hizmet etmek adına yola çıktığını vurguladı.

 

Barış ve sevgi iktidarı için 

 

 Gülşah konuşmasını şöyle tamamladı: “Yerel ve genel seçimlerdeki saha çalışmalarında diğer partili arkadaşlarımdan oy istediğimde  sen aday ol verelim diyorlardı. İnanıyorum ki onlarla çıktığım bu yolda benimle beraber bir adım atacaklardır. Gün Cumhuriyet devriminin ışıklı yolunda demokrasi ve özgürlükleri iktidara gelerek geri getirmek için omuz omuza mücadele günüdür.  Örgüt tabanının sesi olarak 7 Haziran’da barış ve sevgi üzerine halkın iktidarını kurmak için milletvekili aday adayıyım. “  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —