Tarih: 27.09.2019 13:02

Güler’den Kızılay Toplum Merkezine ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Kaymakamı  Mustafa Güler, Gebze’de hizmet vermeye başlayan Kızılay Kocaeli Toplum Merkezi binasını ziyaret ederek kurum içinde yürütülen ve yürütülecek olan kurs ve faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Kurumu gezen Kaymakam Güler’e, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr.İlhan Kadıoğlu da eşlik etti. Burada Kaymakam Güler’e Toplum Merkezleri Projesi hakkında ayrıntılı bir sunum yapıldı.Daha sonra proje kapsamında yürütülen koruma, psikososyal destek, sağlık ve eğitim gibi alanlardaki faaliyetler ve işbirlikleri hakkında toplum merkezi yöneticisi tarafından Güler’e bilgi aktarımlarında bulunuldu.

Sunum sonrasında Kaymakam Güler, ilçedeki bazı kurum ve kuruluşların da benzer çalışmalar yürüttüğünü, bunun için de her kurumun aynı amaç doğrultusunda koordineli çalışması gerektiğini, mükerrer yapılan işlerde kaynak ve emek israfı olduğunu, bunun önüne geçilmesi gerektiği, yapılan hizmetlerin daha etkin ve hızlı yapılması gerektiğini ifade etti. Bu amaçla ileriki tarihlerde ilgili kurumlar ile birlikte bir değerlendirme toplantısı yapılacağını söyledi. Kaymakam Güler, daha sonra yapılan hizmetler ve çalışmalardan dolayı Kızılay Toplum Merkezi Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ederek buradan ayrıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —