Tarih: 31.07.2019 23:22

Güler Oto’dan Lastik Seçimi Hizmeti

Facebook Twitter Linked-in

Ehliyet alınırken yapılan sınavlarda yetkililer adayın araca binmesinden önce lastikleri kontrol edip etmediğine puan verirler. Bir sürücü aracını hareket ettirmeden evvel hayati önem arz eden lastiklerin havası, mevsim şartlarına göre lastik kullanımı, lastik basıncının iklim şartlarına göre olması ve yıpranmamış olması gibi hususları kontrol etmelidir.  Araçların yere temas eden tek noktası lastiklerdir. Araçtakilerin güvenliğini diğer unsurlardan daha fazlasıyla lastikler sağlamaktadır. Kaliteli lastiklerin kuru veya ıslak zeminde yol tutuşu, fren performansı daha yüksektir.

Fren yapıldığında aracı durdurarak, karlı veya buzlu yollarda, kavurucu sıcaklarda yolcuların emniyetli bir şekilde yolculuk yapmasını sağlarlar. Güler Oto Lastik, müşterilerine lastik seçmeleri konusunda yardımcı olmaktadır. Lastik seçiminde Güler Oto’nun önceliği yasal zorunluluklara uymaktır. Sonrasındaki önceliği araç üreticisi firmanın tavsiyeleridir. Yasal kurallara uyulduğu müddetçe lastiğin markasının bridgestone veya lassa veya dayton olmasında bir fark yoktur. Binek vasıtası, hafif ticari araç veya ağır vasıta olmasına göre lastik modeli seçimi yapılmaktadır.

Güler Oto Lastik Seçimi Nasıl Olmalı?

Trafiğe çıkan araçların tehlike oluşturmaması için lastik seçimine çok dikkat edilmelidir. Lassa, Bridgestone ve Dayton marka lastiklerin satışını yapan Güler Oto lastik seçiminde azami dikkat göstermektedir. İleri teknolojik ekipmanlar ile hizmet sunan Güler Oto’nu lastik seçimindeki kriterleri şöyle sıralanabilir:

Kriterlere uyan Lassa, Bridgestone veya Dayton lastik markalarından herhangi birinden model seçimi yapıldıktan sonra lastiğin iç ve dış yüzeyi kontrol edilir. Aracı eski lastiği çıkarılırken de yenisi takılırken de balans ve hava basıncı prosedürlerine uyulmalıdır. Her lastik değişiminde supap değiştirilmektedir. Bu iş sistematik olarak yapılmaktadır. Lastiğin seçimi kadar montaj talimatlarına uygun olarak takılması ayrıca önemlidir. Güler Oto, montaj yönü veya dönüş yönünü dikkate alarak lastiğin montajını yapmaktadır. Uzmanalar veya lastik üreticisi markanın tavsiye ettiği hava basıncı sağlanır. Bazı lastiklerin kendilerine özel özellikleri vardır. Düşük serili lastikler, sıfır basınçla giden lastikler veya PAX tipi lastikler seçildiyse montajı bu özelliklere göre yapılmalıdır.

Lassa Lastik Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli

Araçların markası ne kadar lüks ve kaliteli olursa olsun dört tekerlek üzerinde gitmektedir. 4 tekerlek sağlam ve kaliteli olmazsa aracın kalitesi çok bir anlam ifade etmeyebilir. Bir tonluk araç seyir halindeyken emniyeti 4 lastiğe emanettir. Bundan dolayı aracın genel bakımı yapıldığında lastik kontrolleri de mutlaka yapılmalıdır. Lassa, bozuk yolda dahi konforlu sürüş keyfi sunmaktadır. Lassa, lastik seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı hususlar olduğu konusunda müşterilerini uyarmaktadır. Bunlar:

Güler Oto Lastik Maslak

Atatürk sanayi sitesi 2.kısım 25. Sok No: 931-932-933 Maslak / Şişli – İstanbul

Tel: 0 212 276 11 45




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —