GTÜ ve KSO'dan Yapay Zeka Buluşması

GTÜ ve KSO

GTÜ ve KSO'dan Yapay Zeka Buluşması

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ), Kocaeli Sanayi Odası (KSO) ve GTÜ Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) iş birliğiyle düzenlenen "Yapay Zeka ile Endüstride Dönüşüm: Kocaeli Bölgesi Çalışan ve Yöneticileri İçin Yapay Zeka Farkındalık Semineri" KSO Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Seminer, Kocaeli bölgesindeki iş dünyası temsilcilerine yapay zekanın endüstrideki dönüştürücü gücünü ve uygulama alanlarını tanıtmayı amaçladı.

KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul'un açılış konuşmalarıyla başlayan program, alanında uzman akademisyenlerin yer aldığı bir panelle devam etti. Panelde, Gebze Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Habil Kalkan ve Doç. Dr. Yakup Genç ile Gebze Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Sinan Akgül, yaptıkları sunumlarla katılımcıları yapay zeka teknolojileri hakkında bilgilendirdi.

Seminerde, yapay zeka ve temel uygulama alanları, yapay zekanın iş süreçlerine etkileri ve Kocaeli bölgesine sağlayabileceği avantajlar detaylı bir şekilde ele alındı. Ayrıca, sektörel örnekler ve yapay zeka alanındaki güncel gelişmeler de katılımcılarla paylaşıldı. Panelin ardından düzenlenen soru-cevap bölümünde ise katılımcıların merak ettiği konulara açıklık getirildi.

Bu seminerin, Kocaeli bölgesindeki sanayi ve iş dünyasının yapay zeka konusundaki farkındalığını artırarak, bölgenin teknolojik dönüşümüne önemli katkılar sağlayacağı öngörülmektedir. Gebze Teknik Üniversitesi olarak, sanayi ile iş birliğini sürdürmeye ve bilgi birikimimizi topluma aktarmaya devam edeceğiz.



Genel Müdürden mezun olduğu okula anlamlı

Antalya’da 4.3 büyüklüğünde deprem

Esenyurt’ta hafif ticari aracın çarptığı adam yaralandı: O anlar kamerada

Serdar Dursun’dan bahis soruşturması yorumu: "Bence çoğu bilmeden oynadı"

Anfernee Dijksteel: "Galibiyet alamadığımız için herkeste hayal kırıklığı var"

Şişli’de İETT durağında gündüz vakti havaya ateş açan şüpheli yakalandı

Trendyol 1. Lig: İstanbulspor: 2 - Özbelsan Sivasspor: 1

Tuzla’da araç ve motosiklet buluşmalarına 1 milyon 146 bin TL ceza yazıldı

Selçuk İnan: "Pozisyonları neticelendiremedik"

Emre Belözoğlu: "Bu puanların değerini ikinci yarıda daha iyi anlayacağız"

Bolu Belediye Başkanı Özcan, umre ziyareti öncesi helallik istedi

Trendyol Süper Lig: Kocaelispor: 0 - Kasımpaşa: 0 (Maç sonucu)

Hazreti Mevlana’nın 752. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenlerinin tanıtım toplantısı yapıldı

Sağanak yağış İBB’ye bağlı metroda su baskınına neden oldu

Netanyahu: "Ateşkesin ikinci aşamasının yakında başlamasını bekliyorum"

Trendyol Süper Lig: Kocaelispor: 0 - Kasımpaşa: 0 (İlk yarı)

Atılay Canel: "Golü yediğimiz dakikaya kadar oyun başa baş gidiyordu"

Yüksekova’da yoğun yağışlar uçak seferlerini durdurdu

"Melaye Ciziri" anısına 51 kilometre koştu

İSKİ’nin Karaburun Tesisi’nde tepki çeken görüntü: Atık su denize boşaltılıyor

Dışişleri Bakanı Fidan, Norveçli mevkidaşı Eide ile görüştü

Bakan Yardımcısı Aydın: "Süreci zedelemek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz"

Gaziantep Büyükşehir, Türk dünyasının ilk satranç buluşmasına ev sahipliği yapıyor

Kızılay Genel Başkanı Yılmaz: "44 bin engelli gönüllümüz Engelsiz Teşkilatı’nda gece gündüz hizmet ediyor"

Başkan Kasapoğlu, Denizli’yi temsilen sanayicilerin sorunlarını bir kez daha Ankara’da gündeme taşıdı

Tatvan’da okul bahçeleri fidanlarla yeşilleniyor

Dürüm fiyatına 5 çeşit yemek

Dışişleri Bakanı Fidan, Lübnan Başbakanı Salam ile görüştü

Trendyol Süper Lig: Gençlerbirliği: 1 - Fatih Karagümrük: 0 (İlk yarı)

Binlerce vatandaş hamsi festivalinde buluştu: 7 ton hamsi tüketildi

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.