Tarih: 01.08.2013 17:11

GTO iftarı Gebze’yi buluşturdu

Facebook Twitter Linked-in

Yemekte bir konuşma yapan GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze’ye kurulacak olan üniversitenin Gebze’nin olmazsa olmazı olduğunu söyledi. 

 

Yoğun katılım vardı 

 

Gebze Holiday İnn Asia Otel’de önceki akşam Gebze Ticaret Odası Başkanısş, Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Abdulkadir Demir, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Gebze ve Darıca İlçe Müftüleri, Gebze ve Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürleri, CHP Kocaeli İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali, CHP Gebze Belediyesi Meclis üyeleri, GTO Meclis Üyeleri, OSB Başkanları ve Müdürleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda işadamı ile davetli katıldı. 

 

Yemekte konuşan GTO Başkanı Nail Çiler, programa katılan ve katkı sunan herkese teşekkür etti. Gebze’nin OSB’lerle çok önemli bir bölge olduğunu söyleyen Çiler, üniversitenin de mutlaka Gebze’ye kazandırılması gerektiğini ifade etti. GTO olarak Gebze’nin menfaatleri için çaba sarf ettiklerini söyleyen GTO Başkanı Nail Çiler, Gebze’de hizmet ederek ayrılan tüm bürokratlara da teşekkür etti. 

 

Görev yerleri değişenlere plaket 

 

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler yaptığı konuşmanın ardından görev yerleri değişen Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Gebze Eski İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Demir, Gebze İlçe Müftüsü Recep Şükrü Balkan’a birer plaket verdi. Verilen plaketlerin ardından toplu olarak çektirilen hatıra fotoğrafının ardından program son buldu. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —