Tarih: 21.02.2013 17:46

GTO, banka protokollerine devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

TEB ile yapılan protokol gereği ‘Taksitli Ticari Nakit Kredi’ alan GTO Üyeleri, ödemeye 3 ay sonra başlayabiliyor. 36 aya varan vadelerde, 500.000 TL tutarına kadar olan krediden faydalanan GTO Üyeleri, ‘Benim İşyerim Sigortası” ile birlikte kredi komisyonlarında da indirim elde ediyor. GTO bankalarla kredi protokollerine Türk Ekonomi Bankası ile devam ediyor.

 

GTO ile TEB arasında imzalanan protokol ile ‘Taksitli Ticari Nakit Kredi’ kullanan GTO Üyelerinin geri ödemelerini 3 ay sonra başlatılabiliyor. Maksimum kredi vadesi 36 ay, maksimum kredi limiti 500.000 TL olan kredi fırsatından faydalanan üyeler, ‘İşyerim Güvende Sigortası’ ile birlikte kredi komisyonlarında da indirim elde edebiliyorlar. GTO’da düzenlenen imza töreninde GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve Genel Sekreter Mustafa Yaşar Sekin yer alırken, TEB adına ise TEB Gebze Şubesi Karma Bankacılık Şube Müdürü Gökhan Kahraman ve KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi Muhammed Ferhat Koç hazır bulundu. GTO ile TEB arasında imzalanan protokolün ardından konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Oda olarak üyelerimizin avantajları doğrultusunda bankalarla kredi protokollerine devam ediyoruz.

 

Protokollerle amacımız üyelerimizin uygun şartlarda kredi kullanabilmeleridir. Ticari hayatta banka kredilerinin büyük önemi vardır. Protokolün, Odamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —