Tarih: 18.11.2011 14:35

GS Store Tır'ı lisanlı ürünlerle Çorlu'da

Facebook Twitter Linked-in

Pazar gününe kadar açık olacağını belirten Çorlu Galatasaray taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Erbil, "Taraftarlarımızı Atatürk Meydanındaki TIR'ımıza bekliyoruz" dedi.Çorlu Atatürk Meydanı'na konuşlandırılan GS Store TIR'ı, daha ilk günden taraftarların büyük ilgisi ile karşılaştı.

 

ÜRÜNLERİN HEPSİ LİSANSLI

 

Sabah erken saatlerde kurulun ve hava kararıncaya kadar taraftarlara hizmet verecek GS Store TIR'ı ile ilgili bilgiler veren Çorlu Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Erbil, "Bu GS Store TIR'ı yeni hizmete girdi ve ilk olarak Çorlu'ya geldi. Diğer TIR'larımız Türkiye'nin dört bir yanını gezmeye devam ediyor. Çorlu'daki taraftarlarımız için gelen TIR'ımızda kulübümüzün tüm lisanslı

ürünleri bulunuyor" diye konuştu. 

 

 

PAZAR GÜNÜNE KADAR ÇORLU'DA

 

 

GS Store TIR'ının Atatürk Meydanı'nda Pazar gününe kadar açık olacağını belirten Erbil, "Dernek olarak girişimlerimiz sonucunda yeni yapılan GS Store TIR'ı ilk olarak Çorlu'ya geldi ve taraftarlar ile buluştu. Çorlu'daki taraftarlarımızda hem kulübümüzün lisanslı ürünlerini alabilecekler hem de kulübümüze katkı sağlamış olacaklar. Lisanslı ürünlerimizi taraftarlarımıza ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk gün olmasına rağmen Çorlu'daki Galatasaray taraftarları ürünlere büyük ilgi gösterdiler. Pazar gününe kadar TIR'ımız Çorlu'da kalacak. Galatasaray'ı seven herkesi ürünlerimizi görmeye bekliyoruz. GS Store TIR'ımızda anahtarlık, tişört, çanta, forma, eşofman, bileklik, saat, kupa, kırtasiye ürünleri gibi A'dan Z'ye her çeşit ürün var. r" diye konuştu. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —