Tarih: 19.09.2018 22:44

Görüntülü Sohbet Uygulaması Azar Chat

Facebook Twitter Linked-in

Azar Görüntülü Sohbet uygulamaları arasında son dönemlerde adını çokça duyduğumuz uygulamalardan birdi ve uygulama gün geçtikçe büyümeye devam etmektedir.. Azar'ın gün geçtikçe büyümesinde etkili olan unsurlar arasında da kullanıcılara birçok kullanım kolaylığı ve kullanımdan kaynaklı avantajlar sağlaması bulunmaktadır. 30 milyondan fazla kişinin kullandığı görüntülü sohbet uygulamalarından biri olan azar, görüntülü sohbet kalitesiyle görüntülü sohbet esnasındaki video efektleriyle şimdi kullanıcılar için daha eğlenceli bir uygulama haline geldi.

 

190'dan fazla ülkenin Google Play ve Apple Store Marketlerinde ücretsiz bir şekilde indirilen Azar uygulaması 130'dan fazla ülkenin uygulama marketlerinde milyonları geçen indirilme sayısıyla ilk sıralarda yer almaktadır. Hatta uygulamanın son dönemlerde indirilme sayısının artması uygulamanın öne çıkan uygulamalar arasında yer almasına imkan sağlamıştır. 30 milyondan fazla kişinin kullandığı uygulamanın ilk çıktığı tarihten günümüze kadar 44 milyardan fazla eşleşmeye fırsat verdiği bilinmektedir. Bunun yanı uygulamada bulunan arkadaş ekleme özelliği ile de uygulamayı kullanan kişiler arasında 36 milyardan fazla arkadaşlık isteği gönderildiği bilinmektedir.

 

Azar Uygulamasının Özellikleri

 

Kişilerin görüntülü sohbet sonrasında sesli ve mesajlaşarak da konuşmasına izin veren uygulamanın birçok çarpıcı özelliği bulunmaktadır. Bu özellikler zamanla kullanıcıların uygulamaya bağlanmasına ve en çok kullanılan uygulamalar arasında bulunmasına olanak sağlamıştır.

 

Azar bünyesinde en çarpıcı özelliklerden birisi uygulamada bulunan çeviri özelliğidir. Uygulamada bulunan çeviri özelliği görüntülü sohbet, sesli ve mesajlaşarak konuşma esnasında kişilerin iletişim kurması için eklenmiş bir özelliktir. 19 farklı dilde çeviri özelliği bulunan uygulamanın kişilerin sosyalleşmesindeki en büyük unsurlardan biri olan dil sorununu ortadan kaldırması kullanıcıların farklı ülkelerdeki insanları tanımasına, sosyalleşmesine ve tanıştıkları kişilerin kültürlerini tanımasına olanak sağlamıştır.

 

Azar uygulamasında dikkat çekici olan başka bir özellik ise arkadaş listeleri özelliğidir. Genellikle görüntülü sohbet ile başlayan sosyalleşme serüveninde kişiler sohbetinden memnun kaldığı kişilere arkadaşlık isteği gönderebilmektedir. Bunun sonrasında kişiler yeni edindikleri arkadaşları ile mesajlaşarak, sesli ve görüntülü sohbet seçeneklerinden yararlanarak tekrar iletişime geçebilmekte ve bağlarını korumaktadır. Kişiler istedikleri takdirde arkadaşlık isteği gönderdikten sonra sohbetinden memnun kalmadıkları kişiler ile olan arkadaşlıklarını bitirebilmekte ve engelleyebilmektedir.

 

Ücretsiz Azar Uygulaması


Azar görüntülü sohbet uygulamaları arasında ücretsiz olan uygulamalar arasında yer almaktadır. Kullanıcılar istedikleri takdirde Apple store veya Google Play market üzerinden uygulamayı ücretsiz bir şekilde indirebilmekte ve bunun sonrasında kullanımına başlayabilmektedir. Görüntülü sohbet uygulamasını kullanarak sosyalleşmek isteyen kişilerin uygulama içinde kayıt olmaları ve ilgi alanlarını seçmeleri gerekmektedir. Kullanıcılar istedikleri takdirde Azar indirme işlemlerini tamamlayan kişiler uygulama içerisinde satın alımlar yaparak VİP üye konumuna gelebilmektedir. VİP konumuna gelen kullanıcıların Azar'ın birçok avantajından yararlandığı bilinmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —