Tarih: 06.06.2013 17:20

Görkem Çiler dualarla anıldı

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz yıl geçirdiği elim bir trafik kazasında genç yaşında aramızdan ayrılan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ile Sevgi Çiler çiftinin biricik oğulları İbrahim Görkem Çiler ölümünün birinci yıl dönümünde, Miraç kandili gecesinde önceki akşam Hyundaı Görtan Plazada okunan mevlit ile anıldı. Sevgi, Nail Çiler biricik oğulları İbrahim Görkem Çilerin 1. ölüm yıldönümü münasebeti ile Görtan plazaya gelen bay, bayan davetlileri tek tek karşıladılar ve gelenlere yer gösterdiler. 

 

Görkem Çiler’in ölüm yıldönümünde her zaman olduğu gibi Gebze protokolü ilçe Kaymakamları ve belediye başkanları  ile STK başkanları, siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, Gebzeli esnaflar ve çok sayıda aile dostları yalnız bırakmadı. Programa katılan tüm davetlilere GTO Başkanı Nail Çiler’in girişte ve çıkışta yoğun bir ilgi gösterdiği gözlendi. 

Mustafa paşa camii ve ilçenin çeşitli camilerinden hocaların okuduğu Kur’an-ı Kerim, mevlit, kaside ve ilahilerle katılımcılara güzel bir program yaşattılar. Program sonunda Gebze müftüsü Recep Şükrü Balkan’ın yaptırdığı dua sonrası mevlide katılan davetlilere yemek ikramı yapıldı.

 

Görkem için köşe açıldı

 

Bir yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrası ailesine, üniversitedeki arkadaşlarına ve her şeyden önce ablası Gözde’ye veda eden hayatın baharındaki genç Görkem’i unutamayanlardan biride Hyundaı Görtan plazanın ve Gözde Gençlik merkezinin sorumlu personellerinden Doğan Demirci’in 1.Ölüm yıldönümüne özel olarak yaptırdığı  mevlide katılanların geçmişten not düştükleri Görkemin resmi ile oluşan anı köşesi herkesin dikkatini çekti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —