Tarih: 17.01.2019 10:32

Görevimiz Tehlike efsanesi bitmiyor

Facebook Twitter Linked-in

Tom Cruise’un başrolde yer aldığı ünlü aksiyon filmi Görevimiz Tehlike (Mission: Impossible) serisi, yedinci ve sekizinci deba filmleriyle beyazperdede kalmaya deva edecek.

Serinin geçtiğimiz yaz aylarında gösterilen, Mission: Impossible Yansımalar adıyla çekilen altıncı devam filminden sonra yeni çekilecek filmler 2021 ve 2022 yıllarında seyirci karşısına çıkacak.

2015 ve 2018’de gösterilen filmlerin senarist ve yönetmeni Christopher McQuarrie, gelecek iki filmde de görev alacak. McQuarrie, dün Twitter’da, “Görevimiz: Kabul edildi” (Missions: Accepted) şeklinde paylaşım yaptı.

Öte yandan başrolde yer aldığı Top Gun’ın devam filmi Top Gun: Maverick yapım aşamasında olan Tom Cruise da gelecek iki Görevimiz Tehlike filminde de rol almayı planlıyor.

Gelecek Görevimiz Tehlike filmlerinden ilkinin 2020’yi atlamasının nedeni olarak Top Gun: Maverick filminin o yıl vizyona girmecek olması gösteriliyor.

Mission: Impossible Yansımalar filmi Temmuz 2018’de vizyona girmesinin ardından ABD’de 220 milyon dolar, dünya çapında da 790 milyon dolar hasılat elde ederek, Görevimiz Tehlike serilerinin ve Tom Cruise’un kariyerinin en iyi hasılatını gerçekleştirdi.

KAYNAK: NTV




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —