Tarih: 26.10.2015 11:18

Gören ve duyan AK Parti'dir

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kocaeli Milletvekili Av. Cemalettin Kaflı, katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tekrar aday gösterilmediği için kırgın olmadığını ifade eden Kaflı, Öncelikle şunu söyleyelim  bir önceki dönemde aday adayı olduğumuzdadır belirttik. Paritimiz böyle bir göreve layık görürse canla başla çalışacağız layık görmezse yine aynı duygu ve düşüncelerle çalışmaya devam edeceğiz dedik. Uygunmuş nasipmiş oldu. Şimdi nasip değilmiş. O gözle bakmak lazım.  Nasip olmadığı için tabi bir insan göreve talip olduğunda o görevin olmasını temenni  eder. Ancak belkide benim için hayırlı değildir diye bakıp yolumuza devam ediyoruz" dedi.

"PARTİM İÇİN ÇALIŞIYORUM"                                        

MHP Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan'ın kendisi ile ilgili yaptığı açıklamalara cevap veren Kaflı, "Lütfü bey bize, bölgemizde önem atfetmiş. Konuşmasından, sözünden o anlaşılıyor. Bu atfedilen önem üzerimizde ise zaten bizim seçmenimiz bizim sevenimiz bizim dediğimize itibar edecek.  Dolayısıyla benim durduğum yerde belli.  O bir gündem oluşturmak istemiş ama benim gündemim belli. Ben birazdan burdan ayrıldıktan sonra Darıca'da bir programa katılacağım. Oradan yine Sayın bakanımızla beraber bir açılışa katılacağız. Benim bugünkü gündemim partim ile ilgili ban düzenlenmiş olan SKM çalışmasıdır. Benim gündemim arkadaşın bahsettiği gündem değil. Partim için  şu 10 gün içerisinde çalışmaya devam edeceğim. Ama daha da önemlisi inşallah o ongün den sonra da partimin vereceği başka görevlerde de çalışmaya devam edeceğim" dedi.

"HALKIN İSTEKLERİNİ AK PARTİ DUYUYOR"

Türkiye'de siyasi istikrarsızlık oluşturulmak istendiğini dile getiren Kaflı, "Son bir bir buçuk yıldır Türkiye'de bir siyasi istikrarsızlık oluşturulmak isteniyor .Sonucunu yaşıyoruz hep beraber. Ama yaşanan istikrarsızlık, siyasi istikrarsızlık, ekonomi istikrarsızlık, yargıdaki istikrarsızlık olmak üzere hepimizi üzüyor. Eğer ortak paydamız  bu işin düzelmesi ise herkesin bir fedakarlık  yapması gerekiyor. Yoksa yol alamayacağız. Biran önce seçimin bitmesi lazım. Biran önce ekonomik hayata dönmemiz lazım. Şu bir gerçek gezi parkı olaylarından beri devam eden Türkiye'nin bir istikrarsızlaştırılma çabası var. 1 Kasım'da milletvekilliğim bitiyor. Şuana kadar söylenen kadarıyla MHP ve HDP'den biraz daha oyumuzu arttıracağız. Halkın isteklerini gören ve duyan siyasi parti AK Parti'dir" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —