Tarih: 04.10.2017 09:06

Google'dan Apple kokan hareketler

Facebook Twitter Linked-in

Dev arama motoru Google yarın yeni amiral gemisi Pixel 2 ve Pixel 2 XL’ı tanıtacağını duyurmuştu. Teknoloji dünyasında çok sık karşılaştığımız sızıntı haberlerine bir yenisi daha Google cephesinden geldi. Sızıntıya göre yeni amiral gemisinin tasarımı rakibi olan iPhone X’e oldukça benziyor.

Google’ın yeni amiral gemisi Pixel 2 yarın tanıtılacak. Daha önceden Evan Blaas tarafından Pixel 2 XL modeline ait olduğu söylenen ve iPhone X’e çok benzeyen bir görsel paylaşılmıştı. Yeni akıllı telefonların bir çoğunda olduğu gibi ön taraf olduğu gibi ekran ve ‘home’ tuşu bulunmuyor. Bu tasarım internet dünyasında tartışmalara neden oldu.

Özellikleri sızdırılan Pixel 2’nin tam halinin de sızdırılması ile Google’ın etkinlikte tanıtacağı bir şey kalmamış gibi görünüyor.

Tasarımı sızdırılan telefonun iki adet tam boy görseli internette bulunuyor. Google daha önceki telefon modellerinde özellikler açısından Apple ile benzerlikler gösterirken bu yeni model ile tasarım açısından da benzemeye başladı.

Apple’ın tanıtımından önce ortaya çıkan sızıntı haberleri gibi Google’ın Pixel 2 amiral gemileri içinde birçok sızıntı haberi ortaya çıktı. Google sanki Apple’ın sızıntı oyununu oynuyormuş gibi gözüküyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —