Tarih: 28.12.2020 11:56

Google Ben Neredeyim Diyerek Yolunuzu Belirleyin

Facebook Twitter Linked-in

 

Bu yolu oluşturabilmek için belirtildiği üzere mevcut olarak ben şu an neredeyim sorusu ayna tutma görevi görmektedir. Google ben neredeyim sorusunu bulmak için sıralamanızı görmek adına düğmeye basmalı ve gerekli araştırmaları yaparak fikir edinmelisiniz. Edindiğiniz fikir neticesinde de oluşturduğunuz sitenin ne kadar iyi durumda olduğunu gözlemleyeceksiniz. Siteniz tahmininizin ötesinde bir başarı göstermiş olabilir, belki de tam olarak hayal ettiğiniz noktadasınız. Nerede olursanız olun ki bu en başta çıkan aramalar da dahil hep çok çalışmanız gerekmektedir. İlk sırada çıkan bir site zamanla bu konumunu kaybedebilir ya da daha arkasında olan siteler ondan daha çok çalıştığı için onun mevcut yerini alabilir. Bir sıra bile geriye düşmenin sitenizden ziyaretçi eksiltebileceğini aklınızdan çıkarmayın bu yüzden her zaman için mevcut sıranızı en azından korumaya çalışın. En yukarılardaysanız yerinizi koruyun aşağılardaysanız da yukarı çıkmayı hedefleyerek buna uygun bir yol belirleyin.

Sıra Bulucu Kullanmadan Yerinizi Bulabilir Misiniz?

Herhangi bir aracı kullanmadan da konumunuzu bulabilirsiniz fakat sitelerin her içeriği için arama motorlarında gösterildikleri konum değişiklik göstermektedir. Belki hiçbir içeriğiniz önlerde değildir belki de bazıları önlerde bazıları çok arkadadır. Bu yüzden bazı aramalarınıza sıra bulucu kullanmadan ulaşma şansı yakalasanız da genel itibariyle yerinizi bulmak için bu aracıları kullanmanız şarttır. Yeni bir site için hiçbir içeriğin önlere çıkamaması gibi bir durum da söz konusu olabilecektir ve birkaç içeriğinize bile önlerde ulaşamayabilirsiniz.

Google Sıralama Sonuçlarının Ziyaretçilere Etkisi Ne kadardır?

En büyük hedef her zaman için ziyaretçilerdir ve sıralama sonuçlarınız ziyaretçi sayısı için son derece etkilidir. Sabit bir kullanıcı kitlesi olmayan, henüz tam oturmamış bir site için sıralama sonucu tam anlamıyla sitenin kaderidir, site için her şeydir. Siteniz ne kadar üstlerdeyse tam anlamıyla ona göre sitenize kullanıcılar gelir. Sitenize gelen kullanıcı sitenizi beğenmesi durumunda kalıcı olarak hep ziyaretler gerçekleştirebilir ve sitenizin trafiği sürekli artar.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —