Tarih: 29.03.2012 12:03

Gönül'den Asker'e ziyaret!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Milletvekili, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı Azize Sibel Gönül, ağır bir kalp ameliyatı geçiren Şahin Asker’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.Kocaeli’nde ilçe ilçe gezerek vatandaşlar ile bir araya gelen Sibel Gönül Kartepe İlçesi ziyaretinde, ağır bir kalp ameliyatı geçiren Şahin Asker’i evinde ziyaret etti. 

 

 

SAHİN ASKER’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

 

 

Milletvekili Gönül beraberinde İlçe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kandaz ile beraber bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Bu ziyaretler sırasında ağır kalp ameliyatı geçiren Şahin Askerin Derince Eğitim ve Araştırma hastanesinden taburcu olduğunu haberini alması üzerine, Asker’i Köseköy’deki adresinde ziyaret etti.

 

 

ÇOK MUTLU OLDU

 

 

Hasta yatağında biranda karşısında Milletvekili Sibel Gönül, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve Belediye Başkanı Şükrü Kalabalığı gören Şahin Asker, sürpriz ziyaretleri nedeniyle çok mutlu olduğunu ifade etti. Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Şahin Asker, 7 saat boyunca ameliyatta kaldığını ve şuan durumunun çok iyi olduğunu ifade etti. Kendisini ameliyatı öncesi ve sonrasında sürekli arayarak moral veren Sibel Gönül’e teşekkür eden Asker, bizi hasta yatağımızda unutmayıp arayan herkese teşekkür ediyorum dedi.

 

 

SEN İYİLEŞMİŞSSİN ASKER

 

 

Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül’ün evinde ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade eden gazeteci Şahin Asker, Sibel Gönül’ü karşısında görünce gazetecilik kimliği gereği gündem ile ilgili sorular sorunca, Sibel Gönül ‘sen iyileşmişsin asker, kalk işinin başına’ demesi gülüşmelere neden oldu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —