Tarih: 31.12.2011 15:12

Gölkent'te yol çalışmaları başladı

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından satışı yapılan 241 daire ve 10 dükkândan oluşan Gölkent Konutları 1. Etap projesinin çevresinde yol ve kaldırım çalışmalarına başlandı. Kandıra yolundan konutlara kadar olan kısımda başlayan çalışmalarda düzenleme yapan Büyükşehir Ekipleri çalışmaların tamamlanmasının ardından, Gölkent konutlarının değerine değer katacak.

 

 

 

GÖL VE ORMAN YANYANA!

 

 

Gölkent Projesiyle; Çayırköy mevkiinde İzmit’e sadece 8 km mesafede, yeşilin ve mavinin buluştuğu, şehrin gürültüsünden uzak yeni ve farklı bir yaşam merkezi kuruluyor. Ayrıca projenin bulunduğu bölge de Gölkay Su Kayağı Merkezi’nin ve sosyal tesislerinin yer alması bölgeye ayrı bir hareketlilik ve önem kazandırıyor. 1. Etap inşaatının bitmesi ile başlayan çevre düzenlemelerinin tamamlanmasından sonra Gölkent konutlarını daha da güzelleştirecek.

 

 

ALT YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR!

 

 

Teslim için son hazırlıkların yapıldığı şantiyede görevli teknik ekip tarafından verilen bilgiye göre yapımına 2010 yılı Ağustos ayında başlanmış olan Gölkent’te ağırlıklı çalışma alt yapı ve üst yapı işleri için sürdürülüyor. İstinat duvarları, yol, kaldırım, kavşak ve ışıklandırma işleri hızla devam ediyor.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —