Tarih: 14.12.2011 17:11

Gölkent Konutları’nda daireler belli oldu

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından satışı yapılan 241 daire ve 10 dükkândan oluşan Gölkent Konutları 1. Etap projesinde daireler sahiplerini buldu. Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki kura çekiminde hak sahipleri heyecanla dairelerinin belirlenmesini beklediler. İzmit’e 8 kilometre mesafedeki Çayırköy mevkiinde yapılan Gölkent Konutları yeşilin ve mavinin buluştuğu bir bölgece yer alıyor.

 

 

GÜZEL BİR YERDEN DAİRE ALIYORSUNUZ

 

Noter huzurunda yapılan kura törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Başkan Danışmanı Ömer Polat, Kent Konut Genel Müdürü Metin Kalafat ve hak sahipleri katıldı.

Kura çekimi töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, dairelerin kura çekimiyle belirlendiğini belirterek daireler arasında bir fark olmadığını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, “Güzel bir yerden daire alıyorsunuz. Şahsen ben de orada oturmak isterdim. Bu konutları yaparken hep vatandaşımızın yanında olduk. Şubat 2012’de teslim edeceğiz inşallah. Yoluyla, alt yapısıyla her şeyiyle hazır halde teslim edeceğiz” dedi.

 

 

"YAŞANABİLİR ÖRNEK YERLER OLUŞTURUYORUZ"

 

İnsanların en büyük ihtiyaçlarından birinin konut olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Biz de bu konutları yaparak yaşanabilir örnek yerler oluşturmaya çalışıyoruz. Ve yaptığımız her yer kıymetleniyor. Buranın da göl manzarası var, havası var. Emeklerinden dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayırlı günlerde oturmanızı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 

FARKLI BİR YAŞAM MERKEZİ

 

Şehrin gürültüsünden uzak yeni ve farklı bir yaşam merkezi sunan Gölkent Konutları Gölkay Su Kayağı Merkezi’nin ve sosyal tesislerine olan yakınlığıyla da cazibe merkezi haline geliyor. Teslim için son hazırlıkların yapıldığı Gölkent’in inşaat çalışmaları 2010 Ağustos ayında başlamıştı.

 

 

HERKESEYE UYGUN FARKLI SEÇENEKLER

 

Proje de 1+0’dan 4+1’e normal dairelerden, dubleks ve villa tipi dairelere kadar farklı daire tipleri yer alıyor.  Çok az sayıda dairenin kaldığı projede konut fiyatları 29 bin 900 TL ile 181 bin 95 TL aralığında. İlgilenenler için gezip görebilecekleri örnek dairede; mutfaktan, yer döşemelerine, banyoda ki seramik yüzeylerden kullanılan tüm malzemelere kadar, modern çizgiler dikkat çekiyor.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —