Tarih: 05.01.2012 09:30

"Gölcük'te hizmete devam"

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ile yönetimini misafir etti. Yücel ile yönetimine başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gölcük, bugüne kadar hizmetlerimizle hep kazandı, kazanmaya da devam edecek’’ dedi.

 

 

 

AK PARTİ GÖLCÜK İLÇE’DEN ZİYARET

 

 

Kısa süre önce yapılan kongrede AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı’na seçilen Sedat Yücel ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleriyle tek tek tanışan Başkan Karaosmanoğlu, Yücel ile yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi. Siyasetin hizmet yeri olduğunu ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gölcük teşkilatlarımız, bugüne kadar çok güzel hizmetler yaptı. Bundan sonra da güzel, verimli, bereketli, hizmetler yapacağınıza inanıyorum’’ ifadesini kullandı.

 

 

TEŞKİLATLARIMIZ BİZE YÖN GÖSTERİYOR

 

 

Büyükşehir’in Gölcük’te altyapısı ve üstyapısıyla önemli hizmetler yaptığını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Vatandaş da bizden hizmet bekliyor. Halkımız AK Parti kadrolarından büyük ölçüde memnun, bunu da verdiği destekle gösteriyor. Sürekli artan bir ivmeyle hizmet etmeye devam ediyoruz. Halkımızın beklentileri arttıkça, bizim de hizmet çıtamız yükseliyor. Bu hizmetleri halkımızla el ele vererek yapıyoruz, teşkilatlarımız da bize yön gösteriyor’’ şeklinde konuştu.

 

 

YÖNETİM SİGARAYI BIRAKTI

 

Gölcüklüler olarak Başkan Karaosmanoğlu’nu çok sevdiklerini söyleyen AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Yücel, ‘’Ben ve arkadaşlarımız Gölcük halkına hizmet vermekte çok heyecanlıyız. Bizim yanımızda, Gölcük’ün ve Gölcük halkının her zaman yanında olduğunuzu biliyoruz. Hizmetlere katkı sağlamaya hazırız. Gölcük halkı, Büyükşehir’den olan memnuniyetini her zaman dile getiriyor’’ açıklamasını yaptı. Yücel, AK Parti Gölcük İlçe Kolları olarak ilk yönetim kurulu toplantısında, komple sigarayı bırakma kararı aldıklarını ve yönetimde sigara içen hiç kimsenin kalmadığını da sözlerine ekledi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —