GÖLCÜK BELEDİYESİ ÖRGÜ FESTİVALİ BAŞLADI

GÖLCÜK BELEDİYESİ ÖRGÜ FESTİVALİ BAŞLADI

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen; el emeği ve hayal gücünün maharetti kadınların ellerinden ortaya çıkacağı Örgü Festivali Kavaklı Kongre Merkezi’nde başladı.

Maharetli kadınların el emeği ürünlerini ortaya çıkararak hünerlerini sergileyeceği Gölcük Belediyesi Örgü Festivali Kavaklı Kongre Merkezi’nde başladı. Örgü Festivali’nin açılışına; Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, siyasi parti temsilcileri, GÖLMEK eğitmenleri ve kursiyerleri ile birbirinden güzel ürünler üreten kadınlar katıldı.

 

BİRBİRİNDEN GÜZEL ÜRÜNLERİ İNCELEDİLER

El emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği ve çok sayıda atölyenin yer alacağı festival alanını gezen Vali eşi Songül Aktaş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile birlikte katılımcıların ürünlerini dikkatle inceledi. El emeği ürünler ve festival hakkında bilgi alan Aktaş, maharetli katılımcılara başarılar diledi.

 

EL EMEĞİ VE HAYAL GÜCÜ FESTİVALDE BULUŞTU

Açılışta konuşan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Sanat Kenti Gölcük’te adına yakışır etkinlikler yapmaya devam edeceklerini söyledi. Sezer, “El emeği ve hayal gücünün buluştuğu bu güzel etkinliği hazırlayan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’müze ve emeği geçen tüm kadınlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

EL EMEĞİNE KATKI SUNACAK ATÖLYELER KADINLARI BEKLİYOR

Kavaklı Kongre Sarayı’nda iki gün boyunca devam edecek Örgü Festivali, birbirinden güzel etkinliklerle dopdolu geçecek. Katılımcılar ve ziyaretçilerin; kendi malzemeleri ile katılarak hünerlerini sergileyebileceği festivalde, iki gün boyunca örgü konusunda birbirinden faydalı atölyeler ziyaretçileri ağırlayacak.



Evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan motokurye hayatını kaybetti

Bursa’da asayiş uygulamaları aralıksız devam ediyor

Üsküdar’da kontrolden çıkan otomobil takla attı : 1 yaralı

ABD’den Suriye’deki DEAŞ unsurlarına operasyon açıklaması

ABD ordusundan operasyon açıklaması: "70’ten fazla DEAŞ hedefi vuruldu"

Baba yadigarı otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı

Alkolden 2 kez ehliyetini kaptıran sürücü kazada 3’üncü kez yakalandı

Antalya’da markette cinayet: 2 ölü

Malatya’da "dur" ihtarına uymayan sürücü gözaltına alındı

ABD Adalet Bakanlığı Epstein belgelerini yayınlamaya başladı

Kayseri’de polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak, kaçan alkollü sürücü alkometreyi üflemek için direndi

Adliye mensupları, meslektaşlarının konserinde doyasıya eğlendi

Kazaya karışan alkollü sürücünün savunması: "Hastamız vardı, biraz acil hareket etmemiz gerekiyordu"

Sumud yeniden yolda: İlkbaharda Gazze’ye ikinci sefer

Şanlıurfa’da bir kişi otomobilini ateşe verdi

Erzurum’da bir kişi baltayla ağır şekilde yaralandı

Bursa’da kavşakta feci kaza: 1 ağır yaralı

Zonguldak’ta alevler geceyi aydınlattı, itfaiye papağanı yangın ortasından kurtardı

Kırklareli’de uyuşturucu operasyonu: 13 gözaltı

Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı

Kahramanmaraş’ta trafik kazası: 3 yaralı

Rigoberto Rivas: "İlk yarıyı 3 puanla kapattığımız için mutluyuz"

Hrvoje Smolcic: "Bence iyi iş çıkardık"

Daniel Agyei: "Ligin en formda takımlarından biriyiz"

Başkan Özlü sahada: 23 Nisan Parkı Kütüphanesi açılışa hazır

Vatandaşın en acı gününde yanlarında oldular

Teksas’tan Bursaspor taraftarına net mesaj!

Başakşehir’de ayakkabı imalathanesindeki yangın söndürüldü

Denizli İdmanyurdu ilk yarının son maçına hazır

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.