Tarih: 07.10.2019 15:55

GNR Eğitim

Facebook Twitter Linked-in

Bizler bunun farkındayız ve sizlere kendine has özel metodu ile dil eğitim veren, sadece vermekle değil, öğreten ve süreci birlikte yürüteceğiniz eğitim danışmanlık kurumundan bahsedeceğiz. İngilizce ile iç içe olarak büyüdük ve yıllardır da yabancı dil eğitim almaktayız. Ancak ne kadarımız o dile hakim? Kaçımız ‘derdini anlatacak kadar’ konuşabiliyor. İtiraf edelim bizler ‘derdimizi anlatacak kadar’ bilmiyoruz.

Bu itiraftan sonra sonra sıvayıp bir dil öğrenmeye, konuşmaya, yazmaya, dinlemekte sıkıntı çekmemeye ne dersiniz? Bizler hazırız ve inanıyoruz ki, o dili öğrenecek cesaret sizde var. O zaman GNR Eğitim Danışmanlık Kurumu’na bir göz atalım.

 

GNR Eğitim ile Farkı Görün

2008 yılında İstanbul merkezli olarak kurulan GNR Eğitim (Exclusive Language Solutions), patentli ve sadece kendine ait olan eğitim danışmanlık sistemiyle eğitim vermeye devam etmektedir. Özel bir metot eşliğinde yabancı dil öğrenmek isteyenlere kapısını aralıyor. İlk kurulduğu 2008 yılında Rusça ve İngilizce ile yola başlayan kurum, şu anda İspanyolca, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Arapça, Farsça ve Yunanca dillerini de bünyesinde bulundurarak yoluna devam etmektedir. Ayrıca yurtiçinde ve yurtdışından yabancıları da düşünen kurum, Türkçe dilini de ekleyerek sektöründe fark oluşturmayı başarmıştır.

Alanında uzman kadrosu ile eğitim veren GNR Eğitim Danışmanlık, geliştirdiği özel metot ile eğitim vererek öğrenci memnuniyetini yüksek tutmakta ve inovatif olarak sektöründe lider konumuna gelmektedir.

 

GNR Eğitim Danışmanlık’ta Kaliteli Eğitim
Eğitim danışmanlık kurumu, yüksek kalitede eğitim vererek sürekliliği sağlamakta ve eğitimde özel bir metot uygulamaktadır Sadece dinleme ve yazma önem vermiyor, aynı şekilde konuşma odaklı yabancı dil eğitimi vererek benzersiz bir eğitim kalitesi sunmaktadır. Alanında uzman eğitmenlerle çalışarak farkı ortaya koymakta ve hem çalışan hem de katılımcıların mutluluğunu arttırmaktadır. 4 farklı ilke üzerine edilen kurum sağlam adımlarla yoluna devam etmektedir. Bu 4 ilke ise güvenirlilik, sorunluluk, dürüstlük ve yenilik üzerine inşa edilmiştir. Eğitimde farkı görmek ve aldığınız eğitimde lisanınızın akıcı olduğunu görmek isterseniz GNR Eğitim Danışmanlık her zaman yanınızda olacaktır.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —