Tarih: 03.03.2022 16:47

Gitar Akorlarını Öğrenmenin ve Pratik Yapmanın Kolay Yolu

Facebook Twitter Linked-in

Gitar çalmak isteyen herkesin ise bunun için ayıracak geniş bir vakti olmayabiliyor. Siz de evinizde kolayca gitarda sevdiğiniz şarkıları çalmak istiyorsanız Akortuar’a bir şans verebilirsiniz. İstediğiniz parçanın adını aratarak bulabileceğiniz sitemizde, birbirinden çeşitli müziklere yer veriyoruz. Tek tıkla hangi akorlara basmanız gerektiğini görerek dakikalar içerisinde çalmaya başlayabilirsiniz. İçeriklerimiz sayesinde hızlı bir şekilde en sevdiğiniz şarkının gitar akorları neler öğrenin. Gitar, üzerinde neredeyse 5000’in üzerinde akora sahip bir müzik aletidir. Hepsini öğrenmek gibi bir niyetiniz olmasa bile bir kısmı için de yardıma ihtiyacınız olabilir. Gitar akorlarını öğrenmekte zorlanıyor veya çalmak istediğiniz parça için uygun akorlara ulaşamıyorsanız doğru yerdesiniz demektir.

Gitar Akorları Nelerdir, Nasıl Basılır?

Binlerce sayıda gitar akoru bulunmaktadır. Fakat istediğiniz parçaları çalabilmek için en bilindik akorları bilmek yeterli olacaktır. Bunlar ise La Majör, La Minör, Si Majör, Si Minör, Do Majör, Do Minör, Re Majör, Re Minör gibi sayılabilir. Akorları bilmek yeterli olmayıp basma şekli çok önemlidir. Bazılarının basımı oldukça kolay olup; başlangıç seviyesinde parçalar ile pekiştirilebilir özelliktedir. Fakat bazı akorlar ise oldukça zor olup kişinin kendisini geliştirmesi gerekir. Akorları basmanın yolları bile farklılık göstermektedir. Bir şarkıyı en iyi şekilde çalabilmek için doğru akorlara basmak gerekir. Sitemiz aracılığı ile saniyeler içerisinde seviyenize uygun akorlara ulaşabilirsiniz. Akor basma stili de şarkıya göre değişiklik göstermektedir. Çünkü akorların dizilimi değiştikçe basımın da farklı yapılması gerebilir. Akorlar ancak karar sesi ile bulunulabilir. Çünkü her bir nota gitar üzerinde yediden fazla bir konumda bulunmaktadır. Çalmak istediğiniz parça için hangi yerdeki notalara basmanız gerektiğini ise sitemiz aracılığıyla keşfedebilir; gitar çalma konusunda kendinizi kolaylıkla geliştirebilirsiniz.

Gitar Akorları Web Sitesi

Bir enstrümanı çalmayı öğrenmenin en etkili yolu bolca pratik yapmaktır. Seviyenize uygun ve aşamalı bir şekilde en sevdiğiniz şarkıları çalarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Bir kursa gitmek şart olmayıp internet üzerinden bazı kaynaklar sayesinde kendinizi geliştirmeniz mümkün. Profesyonel akorların yer aldığı sitemiz sayesinde siz de en sevdiğiniz parçaları kolayca çalmayı öğrenin. Akorların yerlerini öğrenmek için en ideal; pratik niteliğinde şarkılara ulaşabilirsiniz. En çok çalınan şarkıları siz de deneyebilir, kolaylıkla listemizden ulaşabilirsiniz. En popüler şarkıların gitar akorları bulunmakla birlikte istek parça da gönderebilirsiniz. Profesyonel müzisyenler ve eğitmenlerin eklediği bu akorlar sayesinde en doğru sesleri yakalayabilirsiniz. Müzik yapmanın en keyifli haline erişmek https://www.akortuar.com/ sitesi ile çok kolay. Hemen en sevdiğiniz şarkıları aratarak nasıl çalacağınız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Web sitemizin yanı sıra istediğiniz her yerde notalara ulaşabilmeniz için mobil uygulama ile de daima yanınızdayız. Kendinizi geliştirebilir, sevdikleriniz ile müzik yaparak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —