Tarih: 27.04.2015 10:12

GİRİB sahaya indi!

Facebook Twitter Linked-in

Giresun İşadamları ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) yönetimi çalışmalarına hız verdi. Kemal Tokmak Başkanlığındaki dernek yönetimi her hafta Giresunlu bir işadamının iş yerinde kahvaltı yapma kararı aldı.GİRİB yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Dilovası İMES Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Yenice Metal Kaplama Firmasının Genel Müdürü İhsan Ateş, Dernek yönetimi ve üyelerine iş yerinde kahvaltı verdi.

Bundan sonra geleneksel hale gelecek olan ve çok ok verimli ve faydalı geçen kahvaltıda bir konuşma yapan GİRİB Başkanı Kemal Tokmak, dernek olarak, işadamlarımızı bir biriyle tanıştırmak, kaynaştırmak, ticaret yapmaları sağlamak için var olduklarını, bu ve buna benzer organizasyonların devam edeceğini belirterek, ev sahibi İhsan Ateş’e teşekkür etti.

Katılımcıların bir biriyle tanıştığı kahvaltıya ev sahipliği yapan Yenice Metal Kaplama Genel Müdürü İhsan Ateş, hemşerilerini iş yerinde ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu belirterek, her zaman kapılarının sonuna kadar açık olduğunu sözlerine ekledi.

Kahvaltıya GİRİB Başkanı Kemal Tokmak, İstişare Kurulu Başkanı İsmail Kahraman, Başkan Yardımcısı Muammer Turan, Genel Sekreter, Yahya Kahraman, Yönetim Kurulu Üyesi Erhan İncehasanoğlu, Kurucular Kurulu Üyesi Şükrü Kılıç, Hüseyin Bacacı, Üyelerden Emre Kahraman, Siyahi Turizmin ‘den Sinan Yanık katıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —