Tarih: 12.03.2013 11:23

Giresunlular’da Soysal başkanlığı bırakıyor

Facebook Twitter Linked-in

Gebzeli gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen Soysal, son 3 yıldır Kocaeli Giresunlular Dernek Başkanı olarak görev yaptığına dikkat çekerek bölge basınına teşekkür etti. Basının öneminin bilinmesi gerektiğini söyleyen Soysal, “Türkiye’nin bir çok ilinde bile bu kadar güçlü bir basın yok, bunun kıymetini çok iyi bilmemiz gerekiyor. Görev yaptığım süreç içerisinde en büyük desteği de gazetecilerden gördüm.  Soysal, gazetecilerin sadece destek vermediğini zaman zaman da yapılan programlara sponsor olduğunu belirtti.” dedi. 

Giresunlular Derneği olarak Gebze’de şehit Aileleri Derneği, Gebze Dernekler Birliği gibi oluşumların kurulmasında ciddi katkı sunduklarını söyleyen Soysal,  “Özellikle Gebze Dernekler Birliği’nin daha güzel çalışmalar yapmasını beklerdik ama olmadı. 

 

Stadyumda programlar yaptık 

Gebze Giresunlular Derneği’nin Gebze adına güzel hizmetlere imza attığını da söyleyen Soysal, “Millet kapalı spor salonlarında program yapmaya zorlanırken biz Gebze stadında binlerce insanın katılımı ile festival havasında programlar yaptım. Bu programları biz tek başına yaptık ama çoklu olarak ne yazık ki yapılamadı. Son programda ise sanatçı Murat Boz 35 milyar parası yatırılmasına rağmen Gebze’ye gelmeyerek bizi mahcup etti. Mahkemeye verecektik ancak hakkımızın saklı kalmasını istediler. Bizden sonra gelecek yönetim de bu hakkımızı kullanabilecek” dedi. 

 

Derneğe 100 metre bir mülk kazandırdık! 

Kocaeli Giresunlular Derneği’ne bina giriş katı 100 metre bir mülk kazandırdıklarını ve bunun da tapusunu 1 yıl önce aldıklarını söyleyen Hatem Soysal, açılışın da 31 Mart tarihinde yapılacak kongre öncesinde yapılacağını vurguladı. “Derneğe yer aldığımız için birileri bizi şikayet etti ve yaklaşık 1 yıldır mahkemelerde mücadele verdik” diyen Soysal, “Biz doğru yaptığımızı düşünüyor ve bizden sonraki arkadaşlara da başarılar diliyoruz” dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —