Tarih: 29.10.2015 10:26

Giresunlular hedef büyüttü

Facebook Twitter Linked-in

25 Mart 2015 tarihinde kurulan ve 6 aylık kurucu yönetim kurulunun görevini tamamlamasın ardından geçtiğimiz haftalarla 1. Olağan genel kurul toplantısını yapan Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği hedef büyüttü. Kurucu Başkan Kemal Tokmak’ın başkanlığında kadrosunu güçlendiren GİRİB’in haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı önceki akşam Dernek merkezinde gerçekleşti. Kemal Tokmak başkanlığında yapılan ve yönetim kurulunun tam kadro katıldığı toplantıda önemli kararlar alındı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Giresun İşadamı ve Bürokratlar Derneği Başkanı Kemal Tokmak, 6 aylık kurucu yönetim olarak önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, kongrede  kadroya dâhil olan yeni ve güçlü bir ekiple çok güzel işler yapacaklarını söyledi. Yönetim kurulunda görev alan yeni arkadaşlara başarılar dileyen ve kurucu yönetim kuruluna da hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Tokmak, omuzlarındaki yük ve sorumluluğun farkında olduğunu belirterek, Giresunlular için bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada maddi ve manevi her şeyi yapmaya hazır olduğunu söyledi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS
Karşılıklı tanışma ve fikir alışverişi şeklinde süren toplantıda 3 yıllık yeni çalışma dönemi hedefleri masaya yatırıldı. Buna göre farkındalık yaratacak, derneği marka haline getirecek çalışmalar yapılacak. İhtiyaç sahibi Giresunlu üniversiteli kız öğrencilere burs verilecek. Dernek merkezinde haftalık ve kültür merkezinde aylık bilgilendirte toplantıları yapılacak. Kocaeli’ndeki işadamı ve bürokratlarla ilgili envanter çıkartılacak.

GİRİB YENİ YÖNETİM KURULU
Kemal Tokmak Başkanlığındaki GİRİB’in yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ufuk Sarı, Gökhan Türk, Hüseyin Bacacı, Şükrü Kılıç, Ramazan Kocaman, İbrahim Haliloğlu, İhsan Ateş, Burak Kahraman, Mehmet Baba, Sinan Yanık, İrfan Aydın, Erhan İncehasanoğlu, Emre Kahraman, Dursun Kaya Bıyıkçı, İzzet Kaşık Davut Temur, Muammer Turan, Mustafa Demir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —