Tarih: 28.02.2013 16:57

Giresunlular Derneği’nde yatırımlar anlattı

Facebook Twitter Linked-in

Toplantıya AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen ve yönetimi, AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fikriye Çelik, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen, belediye meclis üyeleri, Giresunlular Derneği Başkanı Aydın Turan ve mahalle sakinleri katıldı.

 

Toplantının açılışında selamlama konuşması yapan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, önemli mesajlar verdi. Çayırova’nın kabuk değiştirdiğine dikkat çeken Özmen, ayrıca 10 yıllık süreçte Türkiye’nin gelişimini ve ekonomik gücünü değerlendirdi. Giresunlular Derneğinde bulunan herkese katılımlarından dolayı da teşekkürlerini sunan başkan Özmen, sözü Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’a bıraktı. Geçtiğimiz hafta Yenimahalle Erzurumlular Derneği’nde yapılan toplantının ardından bu kez de Özgürlük Mahallesi Giresunlular Derneği’nde Çayırova’lılarla buluşan Akbaş, Özgürlük Mahallesi’nde gerçekleştirilen yatırımları ve çalışmaları anlattı. 2008 yılında belde statüsünden ilçe statüsüne adım atan ve ilçe olması ile birlikte hızlı bir nüfus yoğunluğu yaşayan Çayırova’nın gelecek planlarını yaptıklarını, yapılan çalışmaları ve projeleri düzenlenen toplantıda anlatarak vatandaşları aydınlatan başkan Akbaş, ilçenin 9 mahallesine de hizmet götürdüklerini vurguladı. Giresunlular Derneği’nde düzenlenen bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında sunum eşliğinde mahalle sakinlerini aydınlatan Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Çayırova’nın genelinde yapılan çalışmaların yanı sıra Özgürlük Mahallesi’nde de gerçekleştirilen ve devam eden çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

Kısa başlıklar halinde eğitimden sağlığa, ulaşımdan altyapıya, spordan kültüre kadar birçok konuda bilgilendirmelerde bulunan Akbaş, yeni bir Çayırova için hizmet ürettiklerini söyledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —