Tarih: 03.08.2015 10:42

Giden danışmanlar ne oldu?

Facebook Twitter Linked-in

Peki ya aday gösterilmeyen ve tekrar aday olmaya vekillerimizin danışmanları ne oldu. İşte o danışmanların yeni görevleri;

Nihat Ergün:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda Nihat Ergün döneminde özel kalem müdürlüğü görevini yürüten Emin Asiltürk, TOKİ Başkanlığı’nda özel kalem müdürü olurken, Ergün’ün basın danışmanlığı görevini yürüten Devlet Arık ise Başbakan’ın eşi Sare Davutoğlu’nun yanında.

Sibel Gönül:

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Azize Sibel Gönül’ün Kocaeli milletvekilliği döneminde danışmanlığını yapan Alper Yalınalp, şimdi ise Büyükşehir Belediyesi’ndeki destek hizmetlerinde işine devam edecek.

Mehmet Ali Okur:

AK Parti Kocaeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur’un danışmanı Talip Çağlar ise şuanda AK Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Coşkun Çakır’ın danışmanlık görevini sürdürüyor.

Hurşit Güneş:

CHP’nin eski milletvekili Hurşit Güneş’in danışmanlığını yapan ve her an yanında olan Besim Ünsal şimdi ise biraz dinleniyor.

Mehmet Hilal Kaplan:

CHP Kocaeli eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan’ın danışmanlığını yapan Abdullah Yüce, bu yasama döneminde CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça’nın danışmanlığını yürütecek.

Lüttü Türkkan:

MHP Kocaeli eski milletvekili Lütfü Türkkan’ın geçtiğimiz dönem danışmanlığını yapan Burç Aydemir ile Tuğrul Eraç ise şimdi ise yoğun geçen yasama döneminin ardından dinleniyorlar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —