Tarih: 14.06.2016 08:30

GFB GEBZE’DE ORUÇ AÇTI! İFTAR BAHANE, MUHABBET ŞAHANE!

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe tribünlerinin ve GFB ailesinin önde gelen ismi Yücel Aslan’ın da katıldığı iftar yemeğine Gebzespor Eskiçarşı Grubu’ndan Ersin Akyel ve Sedat Tozar da katıldı.

Yaklaşık 100 kişinin katıldığı iftar yemeğine GFB İstanbul ilçe temsilciliklerinde bir çok taraftar katıldı. Gecede bir konuşma yapan Yücel Aslan, GFB ailesi olarak Fenerbahçe’nin menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye devam edeceklerini söyledi. GFB’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında öncelikle ülkemiz genelinde ve dünya üzerindeki GFB temsilcilikleri vasıtası ile dünya genelinde hayır işleri yapmaya devam edeceğini kaydeden Aslan, organizasyonu gerçekleştiren Gebze Genç Fenerbahçeliler adına Gebze GFB Başkanı Bayram Ünal’a teşekkür etti.

KALYA İÇİN KUR’AN OKUTULDU
Geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden GFB Tribün Lideri Sefa Kalya için Kur’an okunurken, merhum Kalya dualarla anıldı. İftar yemeğine ev sahipliği yapan Gebze GFB Başkanı Bayram Ünal ise yaptığı açıklamada, "İftar yemeğine katılan başta Yücel abimiz ve grubuna, Eskiçarşı grubuna ve  tüm kardeşlerimize bu gecede bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz bu hayırlı günde Sefa Reis’i saygıyla anıyoruz" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —