Tarih: 24.05.2012 12:21

GESMEK’e bir sergi daha eklendi!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Belediyesi’nin en önemli eğitim hizmeti GESMEK’te yılsonu sergileri sürüyor. Adem Yavuz kurs merkezinin sergi açılışına katılan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “GESMEK kursları, mahalle sakinlerini tanıştırıyor, kaynaştırıyor, yeteneklerinin gelişmesini sağlıyor, hobi ve meslek sahibi yapıyor” dedi

 

 

 

BELEDİYENİN EĞİTİM HİZMETİ

 

 

 

Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları (GESMEK)’te yılsonu sergileri sürüyor. Kadın üst giysileri dikimi, iğne oyası ve elde kurdele işi branşlarında toplam 70 kursiyerin 8 aylık dönemde eğitim gördüğü Adem Yavuz kurs merkezinde, önceki gün sergi heyecanı vardı. Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı yılsonu sergisinin açılışına, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Kent Konseyi Başkanı İbrahim Güngör, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarı Sait Erol, kursiyerler ve aileleri de katıldı. Açılış kurdelesini protokol üyeleri ve mahalle sakinlerinin birlikte kestiği GESMEK Adem Yavuz yılsonu sergisinde kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilik hizmetlerine önem ve ağırlık verdiklerini ifade etti.

 

 

 

ALTYAPI HİZMETLERİ SÜRÜYOR

 

 

 

GESMEK’in eğitim alanında Gebze’nin markası olduğunu söyleyen Başkan Köşker, “GESMEK kursları, mahalle sakinlerini tanıştırıyor, kaynaştırıyor, yeteneklerinin gelişmesini sağlıyor, hobi ve meslek sahibi yapıyor” dedi. Mahallede devam eden belediye hizmetlerine de değinen Köşker, “Mahallemizde altyapı ve doğalgaz çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mahallemizin çehresi hızla değişiyor. Sabit pazaryeri için yer belirledik, çalışmaları tamamladık. Yakında hizmete girecek. Muhtarlık hizmet binamız tamamlandı. GESMEK kurs merkezimizi gelecek sene bu binanın ikinci katına, kendi yerine taşıyacağız. Söz verdiğimiz hizmetleri birer birer, sizlerden aldığımız güçle gerçekleştiriyoruz” dedi. Köşker, konuşmasının sonunda GESMEK’in usta öğreticilerine emeklerinden ötürü teşekkür etti. Konuşmanın ardından serginin açılış kurdelesini kursiyerler ve protokol birlikte kesti. Sergiyi konuklarıyla birlikte gezen Başkan Köşker, kursiyerlerin elişi göz nuru ürünlerini tek tek inceleyerek bilgi aldı.  

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —