Tarih: 27.02.2012 10:12

Genel Başkan Kurtulmuş Dilovası kongresine katıldı!

Facebook Twitter Linked-in

Has Parti'nin 1. İlçe Genel Kongresi, belediyenin düğün salonunda 3 bine yakın kişinin katılımı ile yapıldı. Kongreye Genel Başkan Kurtulmuş'un yanı sıra; eski milletvekilleri Teoman Rıza Güneri, Mehmet Korkutata, İl Başkanı Erol Pekçan, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Mevcut ilçe başkanı Fevzi Perk'in tek listeyle girdiği seçimlerde, Divan Başkanlığını Eski Milletvekillerinden Mehmet Batuk, Derince İlçe Başkanı Hasan Malo ve Kartepe İlçe Başkanı Ahmet Batmanlar yaptı. 

 

 

"DÜRÜST ADRES HAS PARTİ"

 

 

Has Parti Dilovası İlçe Kongresine katılan Genel Başkan Numan Kurtulmuş, Türkiye'de dürüst siyasetin adresinin Has Parti olduğunu söyleyerek "Kolay yoldan oy almak için ayrımcılığı ve tarafgirliği öne sürenler bu gün ülkede kriz üzerine kriz çıkarma rekoru kırıyor. Ülkemiz 56 günde 25 krizle karşıya kalmış ve bu krizlerin hiç birisi çözülmeden rafa kaldırılmıştır. HAS Parti ayrımcılığa değil birlik ve beraberlik üzerine siyaset yapmaktadır" dedi.

 

 

HEDEF 1O BİN ÜYE

 

 

DP'den istifa ederek HAS Parti'ye geçen Dilovası eski Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç ise konuşmasında ilçede ayrımcılık yapıldığını söyledi. AKP'yi eleştiren Dalkılıç, “İleri demokrasi dediler ama ilçe başkanlığı kongresini yapmaya cesaret edemediler. Artık Dilovası kötü talihini yenmelidir. HAS Parti, Dilovası'nda üç ay içinde üye sayısını 3 binden 6 bine çıkardı. Hedefimiz 10 bin üyeye ulaşmaktır” diye konuştu. Ardından Dalkılıç başta olmak üzere HAS Parti'ye üye olan isimlere rozetleri takıldı.HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, gördüğü ilgiyeteşekkür ederek ilçe kongresinden ayrıldı. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —