Tarih: 04.11.2014 10:30

Gençsiad’ dan Mehmet Ali Okur’a ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

GENÇSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah BÖYET , Hac görevini yerine getiren Mehmet Ali OKUR’ U tebrik etti. Yapılan sıcak görüşmede Gebze’nin bazı sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular. Öncelikle Gebze’ nin trafiği hakkında konuşulurken, Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali OKUR GOSB un oradan İzmit İstanbul yolu için TEM’e bağlantı yapılacağını böylece İstanbul , İzmit yönüne gidecek araçların şehrin merkezine girmeden çıkış yapacaklarından Gebze trafiğinin yükünün bir hayli azalacağını yine Anibal Kavşağı projesinin dahada büyütülerek yapılacağını bununda trafik için önemli bir çözüm geireceğini belirtti.

 

Gebze Fatih Devlet hastanesi ve Gebze Adliyesininde yapımında önemli aşamalar kaydettiklerini söyleyen Mehmet Ali OKUR GENÇSİAD heyetini Ankara ‘ ya davet etti.

Gençsiad Başkanı Abdullah BÖYET’ de sivil toplum kuruluşları olarak yaşadığımız şehrin daha iyi şartlara gelmesi için fikirler sunup kentimizi yönetenlerle iştişareler yapmak bizim en önemli görevlerimizin başında geliyor, bunun içinde çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi.

 

Gençsiad Başkanı Abdullah BÖYET Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali OKUR’ U 5 Kasım Çarşamba günü saat 17.00 18.15 arasında GENÇSİAD’ IN sunacağı Gebze Ticaret Odasındaki Adli mühasebe ve Hile denetimi seminerine davet etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —