Tarih: 17.02.2014 12:48

Gençler Tarhan ve Koç’a söz verdi!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ile Çayırova Belediye başkan adayı  Timur Koç, Çayırova Gençlik Kollarının organizasyonu ile Eroğlu restoranda ki kahvaltılı toplantıda buluştu. Başka bir program nedeniyle ilk olarak gençlere seslenen CHP Büyükşehir adayı Tahsin Tarhan, hükümete, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine yüklenerek,  Kocaeli’nde gençler için yapılan bir şeyin olmadığına dikkat çekti.

 

Tarhan, “ İşsizlik onlarda, zamanlarını değerlendirecek mekânların olmayışı onlarda.  Çayırova’da ise gençlik tamamen unutulmuş durumda. Öncelikle bu duruma gençlerin baş kaldırması lazım.  Büyükşehir belediyesini kazandığımızda, gençliğin önündeki tüm engelleri kaldıracağız. Timur Koç’un gençlik projelerine tam destek vereceğiz” dedi.

 

Gençlik merkezi geliyor

 

Çayırova Belediye başkanı Timur Koç ise, açıklamalarına kendinsin ilk göreve geldiğinde Türkiye’nin en genç belediye başkanı olduğuna dikkat çekerek, Çayırova’da geçmişte  belediye başkanı olarak yaptığı hizmetleri anlattı. Coşkulu kalabalığa coşkulu bir şekilde hitap eden Koç, “Belki bilmeyenler olabilir. Bu sizin gibi genç belediye başkanı geçmişte, onlarca projeye imza attık. İçilen su, yakılan doğalgaz, oturulan konutlar, üzerinde gezilen caddeler, yönetilen belediye binası, atıkların atıldığı kanalizasyon, muhtarlarımızın oturduğu binalar, çocuklarımızın oynadığı parklar hep bizim eserimiz. Gençlik bizim dönemimizde kültür, sanat ve eğitimin güzel olanaklarıyla tanıştı. 10 yıldır bununla idare edildi. Şimdi, ikinci bir proje ve hizmet dönemi başlıyor. Gençlerimiz içinde müthiş projeler hazırladık. Gençlik merkezi hizmetinize sunulacak. Ayrıca, gençlerimiz gençlik meclisi kanalıyla aktif olarak yönetime katılacak. Şimdi durma zamanı değil, herkes sokaklara çıkmalı, gençlik için iktidarı istemelidir.” dedi. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —