Tarih: 28.08.2015 10:25

Gençler bizim en önemli değerimiz

Facebook Twitter Linked-in

AK davamızın AK neferleri siz değerli genç kardeşlerimizin inancı, azmi ve Rabbimizin izniyle daha nice zaferlere birlikte imza atacağımıza inancımız tamdır” dedi.Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti ilçe gençlik kolları üyesi gençlerle ‘Sürekli teşkilatçılık eğitimleri’ toplantısında bir araya geldi.

Eskihisar Teras kafede düzenlenen toplantıya AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve partili gençler katıldı. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara’nın selamlama konuşmasıyla başlayan toplantıda gençlere hitap eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Terör saldırılarında, vatan savunmasında Hakk’a yürüyen tüm şehitlerimizi rahmetle ve şükranla yad ediyoruz.

AK DAVAMIZIN AK NEFERLERİ

2002’den kuruluşundan bugüne kadar içerisinde yer aldığım, omuz omuza gönül gönül siyaset yaptığım AK Partimizin bir anlamda geleceği olan siz değerli genç kardeşlerimize hoş geldiniz diyorum. Her zaman bir olan diri olan kardeş olan AK davamızın AK neferleri siz değerli genç kardeşlerimizin inancı, azmi ve Rabbimizin izniyle daha nice zaferlere birlikte imza atacağımıza inancımız tamdır.

Sizler, siz değerli gençlerimiz bizim en önemli değerimiz en önemli birikimimizsiniz. Sizlerin bu uzun soluklu yolda kendinizi yetiştirmenize ve gelişmenize katkı sağlayacak böylesi önemli bir projeye imza atan ilçe ve il yöneticisi kardeşlerimiz kutlarım. Çalışmalarınıza başarılar dilerim” dedi.

GENÇLER KENDİLERİNİ GELİŞTİRİYOR

Gençlere yönelik projeler ve çalışmalar hakkında da gençleri bilgilendiren Köşker’in ardından kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, ‘Sürekli Teşkilatçılık’ Modeli eğitimlerinin amacının AK Parti mensubu gençlerin kendilerini yetiştirmeleri ve geliştirmeleri olduğunu söyledi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —