Tarih: 26.03.2012 14:33

Genç subay kalbine yenildi!

Facebook Twitter Linked-in

Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) kalp rahatsızlığı sebebiyle tedavi gören 22 yaşındaki Kara Havacılık Astsubayı İsmail Meşeli, hastanede hayatını kaybetti. Genç subay, son yolculuğuna uğurlandı. Kasımpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazına, Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Alper Koç, Meşeli'nin silah arkadaşları, askeri erken, Meşeli'nin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

GATA'da 3 aydan beri tedavi gördüğü öğrenilen Ankara 1'nci Kara Havacılık Alayı'nda görevli Kara Havacılık Astsubayı Meşeli'nin 2010 yılında Balıkesir Kara Kuvvetleri Komutanlığı Astsubay Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olduğu ve ilk görev yeri olan Ankara'da kalp rahatsızlığına yakalandığı bildirildi.

 

 

 

Bekar olan genç astsubay Meşeli'nin yakınları cami avlusunda gözyaşlarını tutamazken, baba Necati Meşeli, oğlunun mesleğini çok sevdiğini, en büyük hayalinin mesleğinde en iyi yerlere gelebilmek olduğunu söyledi. Meşeli'nin naaşı askerler tarafından omuzlarda taşınarak cenaze aracını bindirildi. Meşeli'nin naaşı Bozüyük Belediyesi Mezarlığı'na defnedildi. Öte yandan, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve Garnizon Komutanlığı Meşeli'nin cenazesine çelenk gönderdi. 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —