Tarih: 15.08.2015 09:54

'Genç girişimcilere büyük görev düşüyor'

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Genç Girişimciler Derneği Başkanı Bilal Bozkurt, dernek genel sekreteri Mesut Gören, yönetim kurulu üyeleri; Arif İpek, Ömer Faruk Yüre ve Ziya Baştopçu ile birlikte Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ’ı ziyaret etti. Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu’nda KOTO’yu temsilen yer alan Oğuzhan Keleş’in de katıldığı ziyarette, derneğin faaliyetleri ve KOTO Genç Girişimciler Kurulu ile yapılabilecek ortak projeler görüşüldü.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Ekonomik kalkınmayı hızlandıran girişimcilik faaliyetlerinin desteklenmesinin önemine vurgu yapan ve odanın da girişimcilik faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Özdağ, "Kentimizin ve ülkemizin gelecek hedeflerine ulaşılması için genç girişimcilerimize büyük görevler düşüyor. Genç girişimcilerin iş dünyasına kazandırılmasında ve aile şirketlerinin sürdürülebilir başarıya ulaşmasında KOTO Genç Girişimciler Kurulu üyelerimizle birlikte başarılı çalışmalar gerçekleştireceğinize inanıyorum. Bizler de

Kocaeli Ticaret Odası olarak girişimcilik faaliyetlerini destekliyoruz. İŞKUR ile yaptığımız protokol gereğince, KOTO Akademi’de Aralık ayı sonuna kadar 750 girişimci adayına Sertifikalı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi vermiş olacağız. Genç girişimcilerimizin dernek çatısı altında bir araya gelmesi de bizleri sevindirmiştir. Her çalışmanızda yanınızda olacağız" dedi. Dernek Başkanı Bozkurt ise, KOTO’nun vizyoner projelerle genç girişimcilere ışık tuttuğunu belirterek teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —