Tarih: 17.11.2011 16:49

Genç Girişimciler sertifikalarını aldı

Facebook Twitter Linked-in

Adapazarı Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle düzenlenen “Girişimcilik Eğitimi”ne katılan kursiyerlere sertifikaları verildi. Adapazarı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen programa Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Sakarya KOSGEB İl Müdürü İsmet Yılmaz katıldı.

 

 

 

İŞ AÇISINDAN BÜYÜK FIRSAT

 

Girişimcilik Eğitimine katılan kursiyerlere KOSGEB İl Müdürü İsmet Yılmaz ile birlikte sertifikalarını veren Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, kursiyerlere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: “KOSGEB ile Adapazarı Belediyesi’nin birlikte yapmış olduğu girişimcilik eğitiminin sonuna gelmiş olduk. Ülkemizin bulunmuş olduğu ekonomik konum çok iyi seviyelerde. Sizlerin burada eğitim semineri almanız, bu tip fırsatların tanınması, gelişmiş ülkelerde panik havası yaşanırken bu tip imkanların sağlanması gerçekten büyük fırsatlar." dedi. 

 

 

BÜYÜK İŞLER  BAŞARACAĞIZ

 

Dişli ayrıca "Seminere katılan bu 30 arkadaş tabi Türkiye’de, Dünya’da çok büyük bir iş adamı olmayacak ama aranızdan sıyrılıp gidenler olacaktır. Sizlere bu çalışma ile sunulan fırsatları iyi değerlendirmeniz gerekli. Ben sizlere bakarken çok büyük işler başaracağınızı gözlemliyorum. O enerji sizlerde var. Hiç endişeniz olmasın. Allah yar ve yardımcınız olsun. KOSGEB’in değerli müdürü, uzman elemanları sizlere hizmet etme, yardımcı olmak için hazırlar. Yeter ki sizler istifade etmek için hazır olun.” dedi. 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —