Tarih: 13.12.2011 16:07

Gemlik'te 4 tabut yan yana toğrağa verildi

Facebook Twitter Linked-in

Kayhan Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde dün sabah saatlerinde çıkan yangında, Şahdavut Ergüven (58), eşi Erihan (30) ile çocukları Selçuk (3) ve Seçkin (2) hayatını kaybetti. Cenazeler, öğle namazını müteakip Gemlik Çarşı Camii'nden kaldırıldı. Cenazeye Gemlik Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

 

Bu arada, yetkililerin yaptığı araştırmada, yangını çocukların çakmakla oynarken çıkardıkları belirlendi. İki minik çocuğun süngerin tutuşmasıyla televizyonun arkasına saklandıkları belirlendi. Yangına banyo yaparken yakalanan anne Erihan Ergüven'in ise, kapının kırılmasıyla apartman boşluğuna çıktığı, ancak çocuklarını ve eşini görmeyince tekrar içeri girdiği öğrenildi. Hayatını kaybeden anne Ergüven'in, eşi Şahdavut'u mutfağa kadar çektiği tespit edildi. 

 

 

Şahdavut Ergüven'in ikinci eşinden olan çocuğu Osman ise, 4 tabut karşısında en zor anlarını yaşadı. Metanetini koruyan Osman Ergüven'i yakınları teselli etti. Yangında hayatını kaybeden 4 kişi, göz yaşları içinde toprağa verildi. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —