Gelecek Partisi,CİMER aracılığıyla soruyor ! 128 Milyar Dolar Nerede ?

Gelecek Partisi,CİMER aracılığıyla soruyor ! 128 Milyar Dolar Nerede ?

Gelecek Partisi,Eski Hazine ve Maliye bakanı Berat Albayrak’ın görev döneminde Merkez Bankası’ndan kaybolan 128 milyar doların akıbetini sormaya devam ediyor.

Gelecek Partisi,128 milyar doları gündemden düşürmemeye kararlı.Bugün itibariyle Genel Merkez talimatıyla parti teşkilatları Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) e yazılı metin göndererek 128 milyar doların akıbetini soruyor.Bugüne kadar iktidar tarafından paranın akıbeti ile ilgili gelen farklı açıklamalar üzerine muhalefet tarafından 128 milyar doların akıbeti sorulmaya devam ediyor.

Gelecek Partisi teşkilatlarının CİMER'e göndereceği metin şöyle:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne
 
Son günlerde gündemi meşgul eden 128 Milyar Dolar meselesinde kamuoyuna yapılan açıklamalar gündeme gelen soruları cevaplamak şöyle dursun kafaları daha da karıştırmıştır. Zira, Sn Cumhurbaşkanı önce 128 Milyar Dolar´ın salgında harcandığını ifade etmiş, bizler de acaba bu 128 Milyar Dolar salgınla mücadelenin hangi alanlarında harcanmış olabilir diye araştırırken Sn Cumhurbaşkanı´ndan yeni bir açıklama gelmiş ve 128 Milyar Dolar´ın Merkez Bankası´nın kasasında olduğunu ifade etmiştir.

Bizler bu defa Merkez Bankası´nın döviz rezervlerini incelemeye çalışırken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli twiter hesabından bir açıklama yaparak 128 Milyar Dolar´ın vatandaşlarımızın yastık altında olduğunu belirtmiştir. Vatandaşlarımız bu 128 Milyar Dolar acaba kimin yastık altında  diye düşünürken bu kez açıklama yapma sırası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ´a gelmiş, O da 128 Milyar Dolar´ın Merkez Bankası kasasında olduğunu belirtmiştir. Bizler artık daha fazla düşünmek istemiyoruz. Gerek ihtisas alanı gerekse her konuda açıklama yapmaya dair duyduğu sonsuz özlem ve özgüvene dayanarak, bu soruya en doğru cevabı vereceğine inandığımız Fahrettin Altun´a CİMER marifeti ile sormak istiyoruz.
 
Tüm bu hususlar çerçevesinde,
 
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak 4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu ve 3071 sayılı Dilekçe Hakkı Kanunu kapsamındaki hakkımızı kullanıyor ve soruyoruz.
 
128 Milyar Dolar Nerede



Pendik’te bir binanın 3’üncü katı alevlere teslim oldu

Tekirdağ’da motosikletin çarptığı kadın yaralandı

Antoine Makoumbou: "Bu maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyordu"

ABD’li Demokratlar, cinsel istismar suçlusu Epstein dosyasında yer alan 68 yeni fotoğraf yayınlandı

Okan Kocuk: "Avrupa’da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz"

Yunus Emre Çift: "Play off’u geçip Avrupa maceramızı sürdüreceğiz"

Thomas Reis: "Takımımın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum"

Osmaniye’de motosiklet kazası kamerada

Park halindeki otomobil alev topuna döndü

Zeytinburnu’nda kentsel dönüşümdeki binadan düşen parçalar, 3 otomobili hurdaya çevirdi

Yağlıdere’de trafik kazasında bekçi hayatını kaybetti

UEFA Konferans Ligi: Mainz 05: 2 - Samsunspor: 0 (Maç sonucu)

Zonguldak’ta bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti

UEFA Konferans Ligi: Mainz 05: 1 - Samsunspor: 0 (İlk yarı)

Zeytinburnu’nda binanın çatısından kopan parçalar araçları hurdaya çevirdi

Mudanya Yazaki işçilerinden MESS’in düşük zam teklifine çatal-kaşıklı protesto

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü

Demre’de coğrafi işaret başvurusu yapılan ürünler festivalde tanıtıldı

Bodrum’da kaçak göçmen çetesi çökertildi: 3 tutuklama

Bağcılar’da iş yerine silahlı saldırı

Trump: "Ukrayna zaman harcadıkça Rusya fikrini değiştiriyor"

UEFA Konferans Ligi: Mainz 05: 0 - Samsunspor: 0 (Maç devam ediyor)

Bu yıl ıhlamur değer kazandı

Siirt’te 3 buçuk ayda 54 büyükbaş hayvanı telef olan besicinin zararı 8 milyon lirayı buldu

BM Güvenlik Konseyi, ’ABD-Venezuela gerilimi’ gündemiyle 23 Aralık’ta acil toplantı kararı aldı

Milyonlarca liralık "sahte gönül ilişkisi" oyununu jandarma bozdu

Açık unutulan tüp paniğe sebep oldu

Cemevinde korku dolu anlar: Elektrik panosu patladı

Ahmed Kutucu bu sezon ilk golünü attı

Galatasaray, Türkiye Kupası’na galibiyetle başladı

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.