Tarih: 16.04.2021 18:31

Gelecek Partisi,CİMER aracılığıyla soruyor ! 128 Milyar Dolar Nerede ?

Facebook Twitter Linked-in

Gelecek Partisi,128 milyar doları gündemden düşürmemeye kararlı.Bugün itibariyle Genel Merkez talimatıyla parti teşkilatları Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) e yazılı metin göndererek 128 milyar doların akıbetini soruyor.Bugüne kadar iktidar tarafından paranın akıbeti ile ilgili gelen farklı açıklamalar üzerine muhalefet tarafından 128 milyar doların akıbeti sorulmaya devam ediyor.

Gelecek Partisi teşkilatlarının CİMER'e göndereceği metin şöyle:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne
 
Son günlerde gündemi meşgul eden 128 Milyar Dolar meselesinde kamuoyuna yapılan açıklamalar gündeme gelen soruları cevaplamak şöyle dursun kafaları daha da karıştırmıştır. Zira, Sn Cumhurbaşkanı önce 128 Milyar Dolar´ın salgında harcandığını ifade etmiş, bizler de acaba bu 128 Milyar Dolar salgınla mücadelenin hangi alanlarında harcanmış olabilir diye araştırırken Sn Cumhurbaşkanı´ndan yeni bir açıklama gelmiş ve 128 Milyar Dolar´ın Merkez Bankası´nın kasasında olduğunu ifade etmiştir.

Bizler bu defa Merkez Bankası´nın döviz rezervlerini incelemeye çalışırken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli twiter hesabından bir açıklama yaparak 128 Milyar Dolar´ın vatandaşlarımızın yastık altında olduğunu belirtmiştir. Vatandaşlarımız bu 128 Milyar Dolar acaba kimin yastık altında  diye düşünürken bu kez açıklama yapma sırası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ´a gelmiş, O da 128 Milyar Dolar´ın Merkez Bankası kasasında olduğunu belirtmiştir. Bizler artık daha fazla düşünmek istemiyoruz. Gerek ihtisas alanı gerekse her konuda açıklama yapmaya dair duyduğu sonsuz özlem ve özgüvene dayanarak, bu soruya en doğru cevabı vereceğine inandığımız Fahrettin Altun´a CİMER marifeti ile sormak istiyoruz.
 
Tüm bu hususlar çerçevesinde,
 
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak 4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu ve 3071 sayılı Dilekçe Hakkı Kanunu kapsamındaki hakkımızı kullanıyor ve soruyoruz.
 
128 Milyar Dolar Nerede




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —