Tarih: 20.04.2021 11:30

Gelecek Partisi Teşkilat Başkanı Dr. Selim Temurci,Kocaeli Teşkilatında toplantılar gerçekleştirdi

Facebook Twitter Linked-in

Gelecek Partisi Teşkilat Başkanı Dr. Selim Temurci, il koordinatörü Cuma İçten ile birlikte Kocaeli Teşkilatında bir dizi toplantılar gerçekleştirdi.

Teşkilata uyarılarda bulundu

Teşkilatın adeta fotoğrafını çeken Temurci, erken seçimin kaçınılmaz olduğunu söyledi, teşkilata uyarılarda bulundu.Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran’ın ev sahipliği yaptığı ziyarette teşkilat başkanı Dr. Selim Temurci ile il koordinatörü Cuma İçten tarafından teşkilat mensuplarıyla guruplar halinde toplantılar gerçekleştirildi. Pandemi koşuları nedeniyle küçük guruplar halinde yapılan toplantılar gün boyu sürdü. Temurci, başkanlık divanı ve ilçe başkanlarıyla da ayrıca bire bir görüşmelerde yaptı. Siyasi hayatında edindiği tecrübeleri aktaran Dr. Selim Temurci,pandemiyle birlikte daha da artan ülkenin bu zor koşullarında teşkilatlanmanın hemen hemen tamamlanmış olması memnuniyet verici. Ancak bu yeterli değil.Daha çok çalışmalıyız” dedi.

Erken seçim kaçınılmaz

Temurci, erken seçimin kaçınılmaz olduğunu vurgulayarak, “Bu hem ülkenin içerisinde bulunduğu durum hem de Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar aday olabilmesi için kaçınılmaz bir durum, anayasal bir zorunluluktur. Kasım ayında bir seçim bekliyoruz. Teşkilatlar olarak tüm çalışma ve hazırlıklarımızı bu yönde yapmalıyız” diye konuştu.

568168-001.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —