Tarih: 31.08.2020 17:54

Gelecek Partisi İzmit'te kadın ve gençlik kolları başkanları atandı

Facebook Twitter Linked-in

Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, kadın ve gençlik kolları başkanlarını atadı. Uçar, birkaç gün içerisinde yönetim kurulu görev dağılımını da tamamlayacağını söyledi.

İki hafta önce yapılan kongrede İzmit ilçe başkanı seçilen Ömer Uçar, bir hafta önce mazbatasını alarak göreve başlamıştı. Haftanın ilk günü ilçe teşkilatında bir açıklama yapan Ömer Uçar, ilçe kadın kolları başkanlığına Esra Yeşil, ilçe gençlik kolları başkanlığına ise Emirhan Özen’i atadıklarını açıkladı.

Çekirdek aile yapısından her geçen gün büyüyen geniş bir aile olduk

Hafta sonu yapılan il kongresi nedeniyle görev dağılımı ve atamalarla ilgili acele etmediğini belirten Uçar, “İl kongremize elimizden gelen katkıyı vermek için çabaladık. Kamuoyunda oluşturulmak istenen olumsuz havaya karşın bizler birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir aileyiz. Çekirdek aile yapısından her geçen gün büyüyen geniş bir aile olduk. Seçimle göreve gelen arkadaşlarımla kolları sıvadık. Kadın ve gençlik kolları olmadan sahaya inemeyiz. Esra hanım olsun, Emirhan kardeşimiz olsun üstlendikleri görevleri yerine getirebilecek beceri ve enerjiye sahipler. Bunu da il kongresi sürecinde gösterdiler. Kendilerine başarılar dilemiyorum, çünkü onların başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Gelecek Partisi olarak farkımızı ortaya koyacağız” dedi. Yetki belgelerini alan Esra Yeşil ile Emirhan Özen de kendilerine olan güveni boşa çıkarmamak için 7x24 çalışacaklarını belirterek ilçe başkanı Ömer Uçar’a teşekkür ettiler.


3-189.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —