Tarih: 05.12.2020 13:48

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Demir, Çayırova ilçe teşkilatını ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, partisinin Çayırova ilçe teşkilatını ziyaret ederek teşkilatlanma çalışmaları ve diğer faaliyetlere ilişkin bilgi aldı.

Demir’e, ziyareti sırasında Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ile Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Serap Çakır eşlik etti.

Burada Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Demir, Başaran ve Çakır, Çayırova ilçe teşkilatının çalışmalarından ve heyecanından mutluluk duyduklarını söylediler.

Başkan Demirci ve ekibine başarılar dileyen Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, “Çayırova, Kocaelimizin en önemli ilçelerinden biri. Gerek nüfusuyla gerek sanayisiyle ilimizin kalbi konumunda. İnanıyorum ki; başkanımız Kağan Demirci ve arkadaşları burada çok güzel çalışmalara imza atacaklar. Teşkilatın heyecanı bizleri de partimizin Kocaeli’deki potansiyeli adına son derece heyecanlandırdı” diye konuştu.

İlçemizi partimizin kalesi yapmak için var gücümüzle çalışacağız

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Genel Başkan Yardımcsı Doğan Demir,Serap Çakır  ile İl Başkanımız  Ömer Faruk Başaran’a ziyaretleri dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. Onları burada görmek heyecanımızı ve motivasyonumuzu artırdı. Doğan başkanımızın da dediği gibi Çayırova’da çok önemli işler yapmaya talibiz. Gelecek Partisi bayrağını Çayırova’da en yüksekte dalgalandırarak ilçemizi partimizin kalesi yapmak için var gücümüzle çalışacağız” ifadelerin kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —