Tarih: 20.10.2020 13:45

GELECEĞİNİZİN MİMARI: THODEX

Facebook Twitter Linked-in

Bu yüzden geleceğin unsurlarını da teknolojinin inşa edeceği bir gerçekliktir. Günümüzün teknolojisinin her anlamda yardımcı unsur şüphesiz internettir. İnternet dünyası yani siber dünyanın vermiş olduğu teknolojik devrim sayesinde her an istediğimizi yapabilme gücüne sahibiz. Bunun en önemli örneklerinden biri de kripto paradır. Kripto para halk arasında sanal para da olarak bilinen şifrelenmiş paralar sizleri alışık olduğunuz dünyanın da ötesinde bambaşka bir gezegene sizleri götürmektedir. Kripto para adını verdiğimiz sistemler topluluğu başlı başına bir konsepttir. Gelecekte, şu an kullandığımız paranın yerini alacağı kaçınılmaz olan kripto paralar geleceğin dünyasının alım gücünü yani yeni para sistemini simgelemektedir. Bahsettiğimiz gibi günümüzün alım gücünü simgeleyen kağıt paralar gibi kripto paranın da kendine ait borsası mevcuttur. İşte tam da bu konuda sizlere yol gösterecek siz değerli kullanıcıların kripto para yatırımı hakkında bilgi alışverişini objektif ve anlık olarak yapabileceği Thodex borsası sizlerin imdadına yetişmektedir.

Kripto Para da Türkiye’nin yüzü Thodex’ten Dev Çekiliş

Kripto para konusunda sizleri her konuda aydınlatacak olan ve sizlere kar marjı başta olmak üzere her konu hakkında ayrıntılı bilgiler veren objektifliğinden ödün vermeyen Thodex firmamız tam anlamıyla yatırımcı dostudur. Eski adı Koineks olan ve siz değerli kullanıcılarını uluslararası arenada ABD’den almış olduğu Fincen MSB Lisansı ile temsil etme şerefini kazanan firmamız kurulduğu günden bu yana kampanya ve çekilişleriyle rakiplerini kıskandırmaya devam etmektedir. Yepyeni hediyeler ve müthiş konseptiyle yeni bir kampanyaya imzasını atacak olan firmamızın seremonisi şu şekildedir:

Thodex; kripto paranızın ülkemizdeki markasıdır. Gerek sektördeki 4. yılına girmesi gerekse ABD’den almış olduğu lisans sayesinde kullanıcılarına tam donanımlı global bir platform sunduğunu kapsamlı bir kampanya ile açıklamak istemektedir. Bu nedenler Thodex USA şirketimiz tarafından düzenlenecek bir çekiliş kampanyasını hayata geçirmektedir. Bu kampanya ile borsamıza üye olan ve alım satım işlemlerini platformumuz üzerinden yapan kullanıcılara çekiliş ile

hediyeleri verilecektir. Thodex USA şirketi tarafından hediyeyi kazanan üyemizin bulundukları ülkede hediyeler teslim edilecektir. Bu kampanyanın Türkiye ve ABD başta olmak üzere tüm dünyada dijital ve basılı yayın mecraları kullanılarak tanıtımı gerçekleştirilecektir. Türkiye’de billboard’lar, ulusal ve sektörel TV kanalları, gazete ve dergiler (online ve basılı), sosyal medya mecraları ve arama motorlarında sponsorlu reklamlar, sosyal medya mecralarındaki influncer ve celebrity tanıtımları ve daha birçok mecra kullanılarak tanıtım gerçekleştirilecektir.

 

Kampanya Katılım Koşulları

 

3. Seviye üyeliğini tamamlayan her kullanıcıya 1 çekiliş hakkı, 10.000,00 TL veya 10.000,00 TL’ye eş değer olan kripto varlık ya da dolar hacmine ulaşan her kullanıcıya 1 çekiliş hakkı,

 

Affiliate sistemine kayıtlı olup da, bu sistem aracılığı ile www.thodex.com isimli platformuna 3. Seviye üyeliğini tamamlamış 5 yeni üye kazandıran her kullanıcıya 1 çekiliş hakkı, verilecektir.

 

Söz konusu ikramiyelere dair vergi ve gümrük giderleri bulunduğu ülkenin mevzuatına uygun olarak talihli tarafından karşılanacaktır.

 

Thodex çalışanları ile 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.

 

Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.

 

Katılımda verilen bilgilerin güncelliği, doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır. Yanlış beyan edilen bilgiler nedeniyle Thodex sorumlu tutulamaz.

 

Bu çekilişe katılan herkes yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.

KAYNAK : https://www.thodex.com/tr/cekilis

KAYNAK : https://www.thodex.com/tr/market/BTC-TRY




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —