Tarih: 21.05.2013 13:12

“Geleceğin annelerini yetiştiriyoruz”

Facebook Twitter Linked-in

Gebze’de her ay düzenledikleri konferans, panel ve söyleşilerle hanımların yanında olduklarını gösteren Saadet Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında eski adıyla Özel Boğaziçi Hastanesi olarak bilinen Hospital Park Darıca Hastanesi işbirliği ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru Karaca tarafından “Kadın Hatalıkları” konularında bilgi verildi.

 

Saadet Partisi Gebze İlçe Binası konferans salonunda gerçekleşen konferans Kadın Kolları Başkanı Nesrin Özkan, Kadın Kolları Tanıtım Birimi Başkanı Ece Keskin, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Ailenin bayandan başladığını ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Özkan, “Ailenin temel taşı annedir. Bizde gelecek nesillere annelik yapacak evlatlarımızı daha iyi nasıl yetiştirebiliriz bunun mücadelesini veriyoruz. Üstlendiğimiz misyon olarakta bunu başaracak güçteyiz. Bugün burada değerli doktor arkadaşımız bizlere belki bildiğimiz, belki bilmediğimiz yâda hiç dikkate almadığımız konularda bilinmesi gereken gerçekleri ve önlemleri anlatacaktır. Görüyorum ki salonumuz tamamen dolu. İnşallah bundan sonra ki yapacağımız programlarda bu salonumuz yetersiz kalacak ve daha büyük mekânlarda etkinliklerimizi yapacağız.” dedi.

 

“Örnek bir çalışma”

 

Hospital Park Darıca Hastanesi işbirliği ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru Karaca, “Bayanlara yönelik böyle bir çalışmanın içerisinde bulunmak bana çok büyük bir onur vermektedir. Burada sizlere kadınlarda belli dönemlerde yaşanan rahatsızlıkların yanı sıra, genç kızlıktan menopoz dönemine kadar süre gelen şikayetler ve hafta hafta gebelik ve gebelikte dikkat edilmesi gereken konularda bilgiler aktaracağım. Görüyorum ki seminerimize gelenlerin yaş ortalamaları çok genç. Buda demek oluyor ki gelecek neslimiz bilinçli. Sadece kulaktan dolma bilgilerle değil kendileri de araştırıp öğrenmek istiyor. Bu anlamda Saadet Partisine ve kadın kollarına böyle bir çalışma yaptıkları için teşekkür ederim.” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —