Tarih: 23.10.2015 10:32

Gebze’yi çakma Gebzelilere bırakmayacağım

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Mimarlar ve Mühendisler Odası ziyaretinde konuşan MHP Kocaeli Milletvekili Aday Lütfü Türkkan, "Gebze’yi çakma Gebzelilere bırakmayacağım" dedi.

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan, seçim çalışmaları kapsamında Gebze Mimar ve Mühendisler Odalarını ziyaret etti. Oda üyeleri ile sektörel sıkıntıları ülkenin iç ve diş politikalarını ve gündemi değerlendiren Türkkan, üyelerden kendisine destek istedi. Türkkan’ı odaları adına ağırlayan Gebze İMO Temsilciliği Başkanı Ziya Özhan ve Gebze Mimarlar Odası Başkanı Özhan Aşkın Öztürk ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek 1 Kasım seçimlerinin ülke için güzel sonuçlar doğurmasını dilediler.

 

4 MİLYON MÜSLÜMAN ÖLDÜRÜLDÜ

Ülkede bulunan insanların çok karamsar zamanlar yaşadığı bir dönemde seçime gidildiğini söyleyen Türkkan bundan sorumlu olarak AK Parti'yi gösterdi. Türkkan, "102 insanın başkentin göbeğinde öldüğü bir ülkede o gün hükümetin çekip gitmesi gerekirdi. Ama onlar yerine müdürler gidiyor" dedi. Ülkede körüklenen etnik yapı dini yapı çatışmalarının dış kaynaklarına dikkat çeken Türkkan on yılda 4 milyon Müslümanın bir birini öldürdüğünü belirti. Coğrafya olarak ciddi bir tarihe tanıklık ettiğimizi ifade eden Türkkan, gözlerimizin önünde önce Irak ardından Suriye şimdide Türkiye’de iç karışıklıklar çıkarılarak toprak bütünlüğünün yok edilmeye çalışıldığını belirtti. Suriye’den savaş nedeni ile kaçan mültecilerin 2 milyonun Türkiye’de olduğunu bu sayının son bombardımanlarla birlikte 4 milyonu bulacağını sözlerine ekledi.

 

KANDİL OVA OLURDU

1 Kasımdan sonra Türkiye’nin en çok huzura ihtiyacı olduğunu belirten Türkkan, "Dışardaki hiç kimse mutlu değil, Türkiye’de kutuplaşma derinleşti, her dönem bir başka gurup Türkiye’de sürekli başkaları tarafından kaşınıp duruyor. Türk coğrafyasındaki hiçbir etnik yada dini guruptan vazgeçmemiz mümkün değil. Ya biriz ya hiçiz. Hepimiz bu ülkenin unsurlarıyız. Bir ülkenin kaderi tek bir adamın kaderine bağlı oldu. Umarım bu bir rüyadır ve bu rüyadan bir an önce uyanırız" şeklinde konuştu. AK Parti'nin seçim sloganı olan 'Bismillah' yerine 'Elhamdülillahı' uygun gördüğünü söyleyen Türkkan, "Onlar yediler doydular elhamdülillah demeleri gerekirken daha yeni başlıyorlarmış gibi bismillah diyorlar" ifadelerini kullandı. Kandil'e yapılan bombardımanların da seçime yönelik bir oyun olduğunu belirten Türkkan, "Bu kadar bomba kandile atılsaydı orası ova olurdu" diye konuştu. 

 

GEBZE KÖYE DÖNDÜ

Türkkan sözlerini şöyle sürdürdü; "7 Haziran akşamı vekil olan ama sabah olmadın denilen bir vekil adayıyım. Meclise girer girmez ilk kanun teklifim yurt dışı oylarının Türkiye’yi direk etkilememesi için yurt dışını da bir bölge olarak kabul edilmesini sağlamak olacak. Gebzeliler bana sahip çıkmalı, burayı Herekeli Gebzelilere, çakma Gebzelilere bırakamayız." Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e seslenen Türkkan, 700 m mesafeyi 40 dakikada Gebzelilerin aldığını belirterek, “Onun önceliği sorumlu olduğu insanların işlerine evlerine kolay gitmelerini sağlamak bunu yapsın sonra siyasete istediği ayarı yapsın. Kent bilinci nerede? Bunu diye diye Gebze’yi köye çevirdi" şeklinde konuştu.

HABER:LALE KALAYCIOĞLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —