Tarih: 24.04.2012 11:20

Gebze'ye kan merkezi kurulacak!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kızılay Gebze Şube Başkanı Ertan Tunçel ile yönetimini kabul etti. Tunçel, Başkan Karaosmanoğlu’na Gebze’de bir kan merkezi kurulması için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Kızılay Genel Başkanı Ahmet Akar ile telefonla görüşen Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’ye kan merkezi kurulması için destek vermeye hazır olduklarını söyledi. 

 

 

 

Kızılay Gebze Şube Başkanı Ertan Tunçel ile yönetim kurulu üyeleri Ziya Özhan, Kemal Atasayan, Selahattin Babacan, Sertan Tunçel ve Nurettin Kılıç, Büyükşehir’in Gebze’deki hizmet binasında Başkan Karaosmanoğlu’na konuk oldu. Kızılay heyetine AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel de eşlik etti. Yeni yönetim olarak Başkan Karaosmanoğlu’nu ilk ziyaretlerinde kendisine bir hediye veren Kızılay Gebze Şubesi yöneticileri, kuruma olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

ŞUBE BİNASI HIZLA TAMAMLANACAK

 

 

Gebze Kızılay Şubesi olarak başlattıkları yeni hizmet binası inşaatında önemli bir mesafe aldıklarını dile getiren Tunçel, Kızılay Genel Başkanı Akar ile görüşerek durumu kendisine ilettiklerini söyledi. Tunçel, Genel Başkan Akar’ın da talimatıyla şube binası inşaatının hızla tamamlanacağını söyledi. Tunçel ayrıca Gebze’de bir kan merkezi kurulması için Akar’la görüş birliğine vardıklarını da dile getirdi.

 

 

Bunun üzerine Kızılay Genel Başkanı Akar ile telefonda görüşen Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’ye bir kan merkezi kurulması için yapılacak çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Kızılay’ın yardım elinin her yaraya uzandığını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kızılay, zor günlerin dostudur. Türkiye’nin ve dünyanın neresinde bir afet olsa Kızılay’ın şefkatli elleri oraya uzanır. Bu nedenle Büyükşehir olarak, Kızılay’a yardımcı olmak bizim görevimizdir’’ dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —