Tarih: 16.02.2012 14:53

Gebze’ye 745 konutluk dev proje!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut AŞ, Gebze’de 745’lik dev bir projeye imza atacak. Vatandaşlardan talep olduğu takdirde bu sayı artacak. Gebze Kirazpınar Konutları adıyla yapılacak olan konutlar 37 bin ile 120 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulacak.

 

 

20 ŞUBAT’TA SATIŞA ÇIKACAK

 

 

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısı ile tanıtılan Kirazpınar Konutları’nın satışı 20 Şubat Pazartesi günü başlayacak. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Ersin Yazıcı, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Kent Konut AŞ Genel Müdürü Metin Kalafat katıldı.

 

 

"AMACIMIZ KAR YAPMAK DEĞİL"

 

 

Altyapı, çevre ve ulaşım konusunda Gebze’de büyük yatırımlar yaptıklarını söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “10 yıl önceki Gebze’de yaşamıyoruz. Ancak yapacaklarımız bitmedi. Gebze’ye daha önce konut projesiyle girmemiştik. Bunun nedeni de arsa bedellerinin çok yüksek olması” dedi. Bu projeyle Gebze’de konut yapmaya başlayacaklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kent Konut olarak amacımız kar yapmak değil. Depreme dayanıklı, sağlıklı, güvenli ve sosyal donatılarıyla insanların rahat bir şekilde yaşayacağı yerler inşa ediyoruz. Bu bakımdan Kocaeli’de örnek olduk. Kent Konut ve TOKİ, Kocaeli genelinde 20 bin konut üretti” şeklinde konuştu.

 

 

GEBZE KENT KONUT KALİTESİ İLE TANIŞACAK

 

 

Yeni bir heyecanı paylaştıklarını söyleyen Kent Konut AŞ Genel Müdürü Metin Kalafat ise “2012 yılının ilk projesi. Gebze’yi Kent Konut kalitesi ile tanıştıracağız. 745 konut ile başlayacağız ancak talep doğrultusunda bu sayı artabilir. İzmit’teki Kent Konut satış ofisi ve Gebze’deki ofisimizde 20 Şubat’tan itibaren satışlar başlayacak” ifadelerini kullandı.

 

 

 

PEŞİN ALIMDA YÜZDE 10 İNDİRİM

 

 

Başvurular 20 Şubat 2012 tarihinde başlayacak. Başvuran herkes hak sahibi olacak. İnşaatlar belli bir seviyeye geldiğinde daire belirleme kuraları çekilecek. Çeşitli ödeme kolaylıkları sağlanmış olan projede Vakıfbank, ING Bank, Anadolu Bank, Denizbank ve Bank Asya ile anlaşıldı. Aylık taksit ödemelerinde 12 ay veya 18 ay yarım taksit ödemeli seçenek bulunuyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Daire bedelinin yüzde 25’i peşinat olarak alınacak kalan bedel ise anlaşmalı bankalarca kredilendirilecek.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —