Tarih: 11.11.2019 07:36

Gebzespor,üst üste ikinci yenilgisini aldı

Facebook Twitter Linked-in

Ekibimiz Gebzespor, sahasında İzmirspor’u ağırladı. Oldukça heyecana ve mücadeleye sahne olan karşılaşmada maçı on kişi tamamlayan Gebzespor, rakibi karşısında sahadan 3-2’lik yenilgi alarak grubunda üst üste ikinci yenilgisini aldı.

MENEKŞENİN KEYFİ YOK

BAL Ligi ekibimiz Gebzespor’da kötü günler devam ediyor. Uzun süredir idman yapmayan ve maddi zorluklar yaşayan Gebzespor’da sular durulmuyor. Başkan Hüseyin Deniz’in kongre kararı sonrasında sahasında İzmirspor’u konuk eden Gebzespor tüm emeklerine ve mücadelesine karşılık sahadan 3-2’lik yenilgiyle ayrılarak üzüntü yaşadı. Ekibimiz ilk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmada rakibine teslim oldu. Gebzespor’da maç sonunda üzüntü vardı.

GOL DÜELLOSU

Bu maçtan önce ligde istikrarsız skorlar alan rakibi karşısında ilk yarıda varlık göstermeyen ekibimiz, ikinci yarı toparlansa da konuk takım kontra ataklarla ve duran toplarla çok tehlikeli oldu. Maç osn bölümde 2-1 iken skoru eşitleyen Gebzespor,  uzatmanın son dakikasında duran toptan kalesini gole kapatamadı ve sahadan 3-2’lik yenilgiyle ayrılarak üzüntü yaşadı. Ekibimiz 12 puanda kalırken zirvedeki Çiğle Belediyesi ile arasındaki fark 12 oldu.

SERT ANLAR VARDI

Karşılaşmada iki takım arasında zaman zaman gergin anlar yaşanırken son bölüm sertliğe sahne oldu. Konuk takımın sert müdahalelerine maç triosu zaman zaman ses etmezken taraftarlar da maçın hakemi Oktay Koçak ve ekibine tepki gösterdiler. Aldığı yenilgi ile lig maratonunda bir yenilgi daha alan ekibimiz taraftarını üzerken maç sonunda yönetime sert tepkiler vardı. Her şeye rağmen Gebzesporlular oyuncularını alkışladı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —